Jamska avantura: Zabavni treking v kraškem podzemlju - Enodnevni izleti

Jamska avantura: Zabavni treking v kraškem podzemlju

Oblecite jamarski kombinezon, čelado ter si nadenite karbidovko in z izkušenim jamarjem raziskujte skrivnostna jamska brezpotja!

Cena Izleta:

od 33,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

Zabavni jamarski treking - RAZISKOVANJE JAMSKIH BREZPOTIJ


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odkrivanje skrivnosti podzemlja po jamskih brezpotjih je avantura, ki jo gotovo ne boste pozabili. Oblecite kombinezon, čelado, karbidovko in gumijaste škornje ter se z našim vodnikom odpravite v dele jam, ki so dostopne samo poklicnim jamarjem. Postali boste jamar za en dan! Po skrivnostnih podzemnih rovih se bomo spustili v podzemni kanjon, kjer boste po toku podzemne reke raziskovali in spoznavali jamske skrivnosti ter odkrili svet jamskih živali.

Trajanje izleta: cca. 3 – 4h

Do 25 oseb.

Kaj izlet vključuje:


  • Najem jamarske opreme
  • Vstopnino v jamo
  • Strokovno vodenje jamarja
  • Nezgodno zavarovanje v jami
  • Organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Naši gostje so bili zelo navdušeni nad celotno izkušnjo. Jama jih je nadvse prevzela. Eden izmed gostov je tudi dejal, da v Ameriki ne moreš najti ničesar tako zabavnega:) Dan se nam je zaključil z odlično pripravljeno hrano, ki je dala piko na "i" celotnemu doživetju. Prepričana sem, da bomo izlet ponovili!

ga. Helena, podjetje Dewesoft

Zelo na kratko lahko napišem, da je bila izkušnja fantastična in da je vse potekalo kot »po maslu«.
Zahvaljujem se Vam za zares domiseln turistični paket, ki je bil za naš kolektiv kljub dolgi tradiciji povsem nova, prva, izkušnja in po odzivu
sodeč, najbrž ne zadnja. Želim Vam še naprej veliko uspešno delo in kar se da veliko domiselnih in ustvarjalnih idej za druženje skupin z različnimi interesi.

ga. Marjana, podjetje Dekor senčila

© Vse pravice pridržane 2017 Autentica