Izlet ob smaragdni Soči - Enodnevni izleti

Izlet ob smaragdni Soči

Potujte ob toku prelestne Soče, spoznajte tradicionalno obrt in sirarstvo ter okušajte domače dobrote gostoljubnih domačinov!

Cena Izleta:

od 28,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

Solkanski most - Kanal ob Soči - obisk tradicionalne obrti - domače kosilo - popoldanski sprehod od Soči - obisk sirarske kmetije


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Redko kdo ne pozna verza Simona Gregorčiča: »Krasna si, hči planin!«, ki je povsem zaznamoval našo smaragdno lepotico. Soča je oblikovala čudovito dolino, katere kraje in razglede občudujejo povsod po svetu. Mi jo bomo doživeli v tisti najlepši luči, saj se bomo zapeljali ob njenem toku ter se ob njej tudi sprehajali. Med izletom bomo spoznali tudi tradicionalne obrti doline Soče. Eden izmed domačinov nam bo predstavil ohranjeno kovačijo po starem, v kateri je rasel kot otrok. Srečali pa se bomo tudi z enim izmed sirarjev, ki nam bo predstavil svojo zgodbo in nam dal na pokušino različne vrste sirov, skuto in druge dobrote. Sredi dneva si bomo privoščili bogato obloženo domače kosilo na eni izmed turističnih kmetij z razgledom na tolminske planine. Občudujte lepote in okuse Posočja skupaj z nami!

Kaj izlet vključuje:


  • bogato obloženo domače kosilo
  • obisk tradicionalne obrti
  • obisk sirarske kmetije
  • strokovno vodenje
  • stroške organizacije in DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2017 Autentica