Kulinarično doživetje Vipavske doline - Enodnevni izleti

Kulinarično doživetje Vipavske doline

Doživite domačnost čudovite Vipavske doline, začutite žlahtnost tukajšnje kapljice ter se razvajajte ob dobrotah, ki vam jih bodo pripravili domačini.

Cena Izleta:

od 31,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

SPREHOD OB REKI HUBELJ DO IZVIRA > VIPAVA > VIPAVSKA "MARENDA" > SADJARSKA KMETIJA > GOČE > VINSKA ZGODBA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Idilična Vipavska dolina je dežela, ki začara vsakega obiskovalca! Je dežela vrhunske žlahtne kapljice, sočnega sadja ter odlične kulinarike.
Vabimo vas, da se z nami za jutranjo rekreacijo najprej sprehodite do kristalno čistega izvira reke Hubelj in uživate v neokrnjeni pokrajini daleč stran od turističnega vrveža. Razveselili vas bomo s sprehodom in kavico v čudovitem starem jedru “slovenskih Benetk” – Vipavi. Prijazni domačini nas bodo sredi dneva pogostili s pristno vipavsko kulinariko, vipavski sadjar pa nam bo na svoji kmetiji s ponosom predstavil svoje vrhunske sokove. Nadvse zanimiv bo sprehod v družbi domačina po idilični vasici Goče. Vrhunec kulinaričnega doživetja pa bomo dosegli na pristni vipavski domačiji, ko nam bo “pojoči vinar” zaigral na kitaro in nas povabil v staro obokano vinsko klet na okušanje odličnega vina, domačega konjaka in likerjev. Vse skupaj bodo pospremile domače mesnine in sir. Zares prava vinska zgodba za popolnost kulinaričnega potepanja!

Kaj izlet vključuje:


  • vipavsko marendo
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2017 Autentica