Izlet - Trgatev v Deželi refoška - Enodnevni izleti

Izlet – Trgatev v Deželi refoška

Preživite dan v Deželi refoška in doživeli boste nepozabno izkušnjo na istrski "bandimi"!

Cena Izleta:

od 26,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

Vaška betola > Krkavče > obisk oljarne > istrska marenda > TRGATEV V DEŽELI REFOŠKA > degustacija vin ob istrskem narezku


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Trgatev ali “bandima”, kot ji pravijo Istrani, ni samo trganje grozdja za pridelavo vina, je pravi praznik in posebno doživetje. Po jutranjem »koretu« v vaški gostilni (“betoli”) se bomo sprehodili skozi najlepšo istrsko vasico, ki je zgrajena na “živi” skali. Mimo oljke stare preko 800 let, se bomo odpravili v oljarno, kjer bomo pobližje spoznali potek pridobivanja oljčnega olja in ga tudi degustirali. Po tipični istrski marendi, ki nam bo dala potrebnih moči, bomo obiskali istrskega vinarja, ki nam bo predstavil svojo kmetijo, star vinograd refoška ter nas nato razdelil po brajdah, kjer se bomo preizkusili v trgatvi. Dan bomo zaključili ob domačem istrskem narezku in rujni kapljici. Dan, ko bomo pozabili na vsakdan!

Kaj izlet vključuje:


  • kosilo ali večerjo
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Zahvala iz hvaležnosti, za izjemno strokovno vodenje, prijaznost in naklonjenost, ki smo jo bili deležni na izletu po Slovenski Istri. S posebnimi vtisi smo se vrnili domov - kajti, če se tako vživiš v okolje in ga posrkaš vase, kot ste ga vi in z vami mi - se zdi, da stvari prihajajo kar same – v zadovoljstvo vseh.

ga. Veronika iz Ljubljane

© Vse pravice pridržane 2017 Autentica