Kulinarični zakladi Slovenske Istre - dežele tartufov - Enodnevni izleti

Kulinarični zakladi Slovenske Istre – dežele tartufov

Odpravite se na kulinarični izlet daleč stran od turističnega vrveža. Doživite Istro kot je bila nekoč in odkrijte skrivnosti dežele tartufov!

Cena izleta:

od 33,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

GRAČIŠČE (dom Šavrinke Marije) > očarljiva SMOKVICA (opcija Movraž) > istrsko kosilo > mistični HRVOJI > avtentični ABITANTI > srečanje s TARTUFARJEM V VINSKI KLETI ob degustaciji vin


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Zapeljite se z nami v enega izmed najbolj odmaknjenih delov naše domovine med vasice na levem bregu doline Dragonje. Zaradi te odmaknjenosti so kraji skoraj v celoti ohranili kulturno dediščino. V zadnjih letih tu domačini ponovno obujajo tradicionalno kmetijstvo in vinogradništvo. Presenečeni boste nad tem koščkom Slovenije, nad čudovito naravo, vasicami obdanimi v kamen, prijaznimi in simpatičnimi domačini ter spokojnostjo, ki tu vlada. V vsaki izmed vasic vam pripravimo srečanja z domačini, ki nam pripravijo različne degustacije in nam na zanimiv in zabaven način predstavijo svojo vasico. Vse skupaj zaokrožimo s pristno istrsko kulinariko v eni izmed domačih gostiln ali turističnih kmetij.

Kaj izlet vključuje:


  • kosilo ali večerjo
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Za vodenje, organizacijo... za vse kar smo v soboto doživeli se vam vsi skupaj zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.Vsi smo se sprostili, veliko nasmejali in se za delovne dni vsi prečistili (s šparglji)... :)

ga. Mira

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica