Kulinarično razvajanje med Krasom in Trstom - Enodnevni izleti

Kulinarično razvajanje med Krasom in Trstom

Sprehodite se skozi okuse Krasa, občutite spokojnost grajskega vrta gradu Miramar ter si v Trstu privoščite "tapravo" tržaško kavo!

Cena Izleta:

od 42,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

očarljivi ŠTANJEL > ZGODBA O KRAŠKEM TERANU IN PRUŠTU (obisk butične vinske kleti) > GRAJSKI VRTOVI MIRAMARA > ČUDOVITI TRST > KRAŠKA VEČERJA NA IDILIČNI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Na kulinaričnem izletu po Krasu vas bomo peljali na kmetije, ki trmasto vztrajajo na ponudbi doma pridelane hrane, kjer boste doživeli pristne kraške okuse v ambientu, ki ga na Krasu poznajo že stoletja. V eni izmed butičnih vinskih kleti bomo okušali vrhunska kraška vina in spoznali zakaj gresta pršut in teran z roko v roki. Popoldne se bomo sprehodili po grajskih vrtovih gradu Miramar ter si na enem izmed tržaških trgov privoščili dišečo tržaško kavo ali znameniti “Campari spritz”! Čudovit dan bomo zaključili na večerji, kjer nas bosta navdušila domača kulinarika in idiličen ambient več sto let stare domačije! Pozabite na vsakdan in se prepustite okusom in gostoljubnim domačinom!

Kaj izlet vključuje:


  • kraška večerja na idilični domačiji
  • razvajanje v butični vinski kleti z bogato degustacijo kraških vin ob domačih mesninah
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Najlepša hvala za krasno soboto, ki smo jo preživeli na Krasu in zamejstvu. Vse pohvale vodiču, ki nam je sobotni izlet s svojo mladostno vedrino, zagnanostjo in dobro voljo še polepšal. Vsem vam, ki pripravljate podobne dogodke, želimo še mnogo uspešnih izletov. Srečno in najlepša hvala vsem!

ga. Darinka, OŠ Komenda

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica