Butična križarjenja po Jadranu - Autentica.si

Butična križarjenja po Jadranu

Pozabite na ogromne ladje križarke in si privoščite butično križarjenje na mini križarki po Jadranu!

Cena izleta:

od 850,00€ na osebo

Kam vas peljemo:

Na prelepa butična križarjenje po Jadranu. Odhodi iz Krka, Opatije, Splita...


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Križarjenja po Jadranu so zares nekaj posebnega! Pozabite na ogromne ladje križarke, ki ponujajo križarjenja po celem svetu! Mi ponujamo zgolj butična križarjenja na mini križarkah, ki sprejmejo od 30 do 40 potnikov in nudijo zares butično doživetje! Gre za ladje, ki nudijo obilo udobje a obenem zagotavljajo potrebno intimo. Na naših križarjenjih ustavljamo na lepih kotičkih za kopanje, zvečer pa se sprehajamo po čudovitih mestecih…

Izkušene posadke vas znajo še kako dobro razvajati z okusnimi specialitetami in poskrbijo, da se na križarjenju popolnoma odklopite in le sproščeno uživate, daleč stran od vsakdanjih skrbi! Doživite čarobne sončne zahode in soj mesečine na morju ter kopanje v skritih zalivčkih s kristalno čistim morjem… Vabimo vas, da se naužijete lepot dalmatinskih otokov in preživite dopust, ki ga še dolgo ne boste pozabili…

VEČ INFORMACIJ: klikni tukaj >>>

Kaj izlet vključuje:


  • križarjenje po izbranem programu

Mnenja naših zadovoljnih strank

Ni mi žal, da sem izbrala tak majski dopust. Dovolj ležerno z nekaj zanimivostmi in turistično ponudbo, ki je bila vredna cene, ki sem jo plačala. Ladja je lepa in "komot". Lahko najdeš zasebne prostorčke tudi izven kabine. Glede namestitve - kabine pa z moje strani samo pohvalno. Posadka profesionalna, kar pomeni prijazna, ustrežljiva , vedo, kaj delajo in prilagodljiva. Odziva se glede na strukturo gostov in nikogar ne pusti odrinjenega.

ga. Aleksandra Kaučič Klajnšek

Hvala vam za pomoč in organizacijo našega križarjenja po otokih in obali Jadrana. Vsi smo se na tem križarjenju imeli odlično, dinamično in tudi vreme je bilo vse dni kičasto lepo in sončno. Tudi ekipa na čelu z kapetanom, odličnima kuharjema in strežnim osebjem se je resnično trudila in se nam posvetila maksimalno. Tako, da smo vse dni res uživali, tudi vsi potniki za mizo (mešana ekipa) se je odlično ujela, tako da so(smo) vsi resnično uživali. Tudi cene pijače na ladji so bile korektne – brez pripomb.

g. Albin Matavž

Z ženo sva bila zelo zadovoljna! Celotna izkušnja je bila super, veliko zahvalo pa lahko prenesete tudi osebju za prijaznost in organizacijo presenečenja za rojstni dan. Če se naslednje leto ponudi podobna priložnost, se bova križarjenja z veseljem udeležila!

g. Dino Florjančič

Križarjenje je bilo zelo profesionalno organizirano, midva sva bila zelo zadovoljna s celotno ponudbo, kar se tiče obiska posameznih plaž in seveda mest. Celotna posadka je bila zelo prijazna in zasluži vse pohvale.

g. Danilo Stipič

Naši gosti so bili zelo zadovoljni, vse je bilo odlično!

g. Janko Bobera, TA Globalturist

Z vašo agencijo sem bila na križarjenju prvič in že nekaj dni premišljujem kaj napisati, kako vam sporočiti, da je bilo čudovito, super, top,... nepozabno doživetje. Hvala za organizacijo, posredovanje in vse odgovore. Izpolnili ste mojo veliko željo, ki si jo bom privoščila še enkrat!

ga. Mojca Zupan

Zelo smo bili zadovoljni, še posebej pa me je navdušila zelo pozitivna energija kapitana in njegova podjetnost ter izžarevanje kako uživa v svojem poslu. Še enkrat hvala za zelo doživeto dopustovanje, verjamem da se bova še udeležila podobnih doživetij.

g. Ivan in Jožica Hribar

Bilo je enkratno doživetje. Odlična križarka, super posadka in super družba. Nepozabno. Resnično
priporočam vsem ljubiteljem križarjenja. Pa ne smemo pozabiti na vrhunsko kulinariko na ladji! Zagotovo ponovimo.

g. Božo Juhart Jakec

Bilo je odlično, vse je bilo nad pričakovanji. Velika zahvala gre tudi celotni posadki in seveda lastnikom, ki so vseh 8 dni lepo skrbeli za nas. Ni manjkalo smeha, dobre hrane in pijače ter ugodja. Sigurno se še kdaj odločimo in odplujemo po Jadranu.

ga. Sara Rihtarič

Vrhunsko doživetje v vseh pogledih - bomo ponovili !Izpostavil bi posadko, sama kot ena družina, nas je imela kot družino. Zelo domače, sproščujoče, a hkrati visoko profesionalno.

g. Boris Pospihalj

Zelo sem zadovoljna in hvaležna vaši agenciji! Vsi smo se imeli super, na kratko vse je bilo O. K. in še več. Bilo je res lepo in hvala vam za organizacijo.

ga. Ivanka in Vinko Sluga

Na ladji je bilo zelo prijetno, gostoljubnost na nivoju, da o perfektni hrani ne govorim. Jadran s svojimi otoki je pa že sam po sebi edinstven in nudi neprecenljiva doživetja.

ga. Mirjana Berčič

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica