Piknik ob jezeru - zabavno timsko druženje - Enodnevni izleti

Piknik ob jezeru – zabavno timsko druženje

Naj bo vaš naslednji poslovni dogodek sproščen piknik v osrčju neokrnjene narave, kjer vas bo naš kuharski mojster razvajal z dobrotami brkinske kuhinje!

Cena dogodka:

od 35,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

Odličen piknik "plac" ob jezeru za sproščeno druženje ob vznožju Brkinov!


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis dogodka:

Preživite zabavno popoldne v družbi vaših sodelavcev, ki si ga boste še dolgo zapomnili! Prostor ob jezeru je res nekaj posebnega, saj boste oddaljeni od okoliških naselij, obkroženi s čudovito naravo. Prostor ima odlično infrastrukturo za piknik: pokrit prostor za druženje, igrišče za balinanje ter ravno površino pred kočo, kamor lahko postavimo koš ali mrežo za odbojko, ribiško kočo, sanitarije. Piknik bo vodil prekaljeni kuharski maček, ki mu tudi ribolov ni tuj. Pri pripravi jedi boste lahko tudi aktivno sodelovali, se naučili kako se očisti dimljena postrv ali pomagali pri pripravi domače mineštre. Skupaj boste lahko nadzirali pripravo podpeke iz glinene posode. Za sladkosnede pa bo mojster izdal tudi svoje male skrivnosti.

Ostale aktivnosti: možnost najema čolna za vožnjo po jezeru, »partija« brkinskega nacionalnega športa: balinanja (v kolikor ne poznate pravil, vas bomo seveda naučili), sprehod ob jezeru, družabne igre,… Lahko vam organiziramo tudi team building igre, organiziramo SUPanje na jezeru, najamemo napihljiva igrala ali “zrihtamo” pravi žurerski glasbeni trio, ki garantirano poskrbi za pravo “fešto”! Po želji uredimo tudi nastanitev.

Kaj dogodek vključuje:


  • najem prostora (prostor bo rezerviran samo za vašo skupino)
  • piknik v režiji kuharskega mojstra (jedilnik določen vnaprej)
  • organizacijo
  • animacijo
  • v ceni dogodka je vključen DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica