Izlet v Planico Petra Prevca - Enodnevni izleti

Izlet v Planico Petra Prevca

Poseben izlet v poklon športni legendi - Petru Prevcu!

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRANJSKA GORA > JEZERO JASNA > SLIKOVITI ZELÉNCI > PLANICA PETRA PREVCA > POZNO GORENJSKO KOSILO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odličen izlet za vse športne navdušence in ljubitelje smučarskih skokov! Izlet smo osnovali ob slovesu slovenske skakalne legende – Petra Prevca. Toliko zim nas je razveseljeval, nam bil za zgled s svojim odnosom, zaradi njega se je  občasno prikradla na oči tudi kakšna solza veselja in ponosa. Zelo nas radosti, da si imamo do oktobra letos priložnost ogledati vse njegove lovorike na enem mestu – olimpijske kolajne, kolajne svetovnih prvenstev, veliki kristalni globus, zlatega orla in še več. To je izlet, kjer poleg ostalih biserov tega dela Gorenjske obiščemo tudi Planico z nordijskim centrom in muzejem ter se na ta način poklonimo našemu Petru. Edinstvena priložnost.

 

Izlet se izvaja za organizirane skupine samo do konca razstave lovorik Petra Prevca!

Kaj izlet vključuje:


  • pozno gorenjsko kosilo
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Še polni lepih vtisov današnjega dne, izleta po čudoviti Gorenjski, smo z vašim vodnikom zares odkrivali čudoviti svet ob Savi Dolinki. Prečudovite lepote nam je predstavil zanimivo, razumljivo, tudi šaljivo, z znanjem, skratka, vsi udeleženci smo bili navdušeni in zadovoljni z njim. Skratka, zelo zadovoljni in srečni, da smo izbrali vašo agencijo. V vaši predstavitvi tega programa z ničemer ne pretiravate. Vse kar je opisano je tudi resnično. Radi bomo vašo agencijo priporočali tudi drugim in se z veseljem, preko vaše agencije odpravili še na kakšen izlet.

ga. Jožica Cigan, KIT Žižki d.o.o.

Z izletom smo bile vse zelo zadovoljne. Bilo je prijetno in po odzivu udeleženk odlično.
Tudi vodnika smo imeli zelo prijetnega in delo je opravil odlično. Hvala in še kdaj.

ga. Marija Oražem, predsednica Sindikata Socialnih Oskrbovalk Slovenije

Izlet je bil odličen, vodič super, vse je šlo po planih, vsi zadovoljni. Najbolj od vsega pa je bilo čudovito vreme, po dolgem času in naš Gorenjc (vodič) je rekel, da so ga gorenjci celo "plačali" samo za nas, v glavnem, hvala, odlićna organizacija!

ga. Stanka Adamič, Konus Konex d.o.o.

Najprej bi se rada zahvalila za dobro organizacijo in za res dobro vodenje s strani vodiča. Bilo je res super, še vreme nam je šlo na roko.

ga. Katarina Kresnik, Kmetijsko gozdarski zavod Maribor

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica