Briška pravljica - Enodnevni izleti

Briška pravljica

Odpravite se onkraj smaragdne Soče v čudovita Goriška Brda in doživite nepozaben dan pri gostoljubnih Bricih!

Cena izleta:

od 34,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

SOLKANSKI MOST > GONJAČE > SPREHOD MED VINOGRADI (opcija: italijanska Brda) > ŠMARTNO > BRIŠKO KOSILO > BILJANA > DOBROVO > OBISK BRIŠKEGA VINARJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Briška pravljica je izlet, na katerem združimo lepoto pokrajine, kulinariko ter energijo prijaznih domačinov. Na potepanju po Brdih se bomo zapeljali in sprehodili po čudoviti pokrajini ter pokukali v kleti in domačije simpatičnih Bricev! Med drugim si bomo ogledali čudovito srednjeveško vasico Šmartno, ki vas bo očarala s svojimi ozkimi uličicami in lepo ohranjeno arhitekturo in zavili tudi na staro vaško pot med vinogradi! Sredi dneva si bomo privoščili pravo briško kosilo. Ljubezen do vin, tradicijo in znanje, ki se prenaša iz roda v rod, bomo v zaključku izleta spoznavali v eni večjih družinskih vinskih kleti ter doživetij poln dan zaključili ob odlični degustaciji vin. Dan, ki si ga boste gotovo zapomnili!

Kaj izlet vključuje:


  • briško kosilo
  • obisk briškega vinarja z ogledom vinske kleti in degustacijo
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Zahvaljujem se za prijeten dan potepanja po čudovitih Brdih. Zahvaljujemo se vodički za prijetno vzdušje, ki ga je ustvarila s svojo domačo duhovitostjo.

ga. Darja, kolektiv OŠ Rečica ob Savinji

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica