Izlet z ladjo: Krk - Rab - Pag - Enodnevni izleti

Izlet z ladjo: Krk – Rab – Pag

Odkrivajte najlepše kotičke Kvarnerja z ladjo in si privoščite morskih oddih ter skok v kristalno čisto morje!

Cena izleta:

od 52,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRK - RIBJA MALICA - RAB - KOSILO NA LADJI - PAG - ZLATA PLAŽA - KRK


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Kvarner obsega veliko število otokov in nešteto majhnih otočkov, ki vabijo s svojimi prelepimi plažami, starodavnimi mesti in naravno dediščino. Z ladjo bomo pluli med otoki Krk – Rab – Pag in obiskali nekaj najlepših kotičkov in znamenito Zlato plažo. Med izletom bomo v spremstvu vodnika raziskovali staro mesto Rab, majhno mestece Lun na Pagu in videli najstarejše oljke na Jadranu. Da bo izlet sproščen in poletno obarvan, bodo poskrbeli postanki in prosti čas za kopanje in ostale morske radosti. Med uživanjem na morju vas bo posadka postregla z ribjo malico in kosilom na ladji, ki bo s prekrasnim razgledom na čudoviti Kvarner in kristalno čisto morje, gotovo nekaj nepozabnega! Privoščite si morski oddih na ladji in raziskujte Kvarner z ladjo!

Ladja, na kateri boste pluli, je velika in namenjena tudi plovbi po razburkanem morju, kar se v Kvarnerju rado zgodi. Zelo je prostorna, lepo urejena, čista. Posadka je zelo dostopna in prijazna. Na ladji se boste počutili dobrodošle in zelo prijetno.

Samo za organizirane skupine.

Kaj izlet vključuje:


  • Celodnevna panoramska vožnja z ladjico
  • Dobrodošlica z aperitivom,
  • Ribja malica (sardele na žaru in kruh)
  • Kosilo na ladjici (riba ali meso na žaru, priloga in kruh ter pijača)
  • Celodnevno vodenje vodnika z licenco
  • Ostale oglede in obiske po programu

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Sporočam vam, da je sindikalni izlet minil zelo uspešno. Odnesli smo veliko zgodovinskega znanja in prijetnih morskih doživljajev. Z organizacijo in z vsem v zvezi z izletom dobivam samo pohvale. Vodič, kapitan, kuhar in ostali so bili res odlični in jim prosim prenesite, da so res najboljši. Čestitke in zahvala vsem!

g. Bojan, Dolenjske pekarne

Preživeli smo čudovit dan na morju, vse je bilo kot smo se dogovorili, osebje na ladji vključno z vodičem so zelo prijazni vredni pohvale. Domov smo se vrnili srečno in skupina je bila zelo zadovoljna, vsaj takšen je bil moj občutek, ko smo bili cel dan skupaj. Še posebej bi se rada zahvalila g. Jerneju, sodelovati z vami je bilo prijetno, korektno in enostavno.

ga. Milena, Društvo upokojencev Tolmin

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica