Začimbijada - začinjeno doživetje Krasa - Zelišča in začimbe Krasa

Začimbijada – začinjeno doživetje Krasa

Spoznajte čudežni svet zelišč in začimb v objemu narave in avtentičnega ambienta kraške domačije. Doživite začinjeno stran Krasa!

Cena izleta:

od 48,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

ZAČINJENO DOŽIVETJE - V OBJEMU NARAVE IN AVTENTIČNEGA AMBIENTA KRAŠKE DOMAČIJE


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odkrijte začinjeno stran Krasa!
Popeljali vas bomo na odkrivanje dišečega sveta zelišč in začimb. V objemu narave in avtentičnega ambienta kraške domačije bomo spoznavali čudoviti svet začimb – dišečih darov narave ter raziskovali zanimivo sinergijo vina in zelišč. Vas zanima ključ do eliksirjev življenja? Spoznajte zelišča in začimbe Krasa na zabaven način!
V „zeliščnem laboratoriju“ se boste vživeli v mojstre alkimije in spoznali pripravo napojev ali soli sreče v praksi. In kako lepše zaključiti doživetje kot z okušanjem naravnih darov Krasa. V zavetju starodavne domačije, ujete v neokrnjeno naravo bomo degustirali hišne kraške dobrote: kraški pršut z zelišči, teran PTP, lokalne sire s kremnim medom in začinjenimi marmeladami, domač kraški pate´, sladko skuto ter seveda preizkusili hišni digestiv. Doživite zelišča in začimbe Krasa!

Primerno za skupine do 15 oseb.

Kaj izlet vključuje:


  • organizacija doživetja z vsemi potrebnimi pripomočki
  • animator
  • domače kraške dobrote
  • simblično darilo za vsakega udeleženca
  • animacija in organizacija
  • ostalo po programu

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Bom zelo kratka: bilo je čudovito in nepozabno. Sodelavke so uživale, se sprostile in si napolnile baterije. Kar je tudi smisel vsega, kajne? Če se bo le dalo, naslednje leto ponovimo. Hvala še enkrat za vse v imenu vseh.

ga. Simona Grošelj, Telekom

Imeli smo se odlično, vsi so bili navdušeni nad gostitelji, okolico, ponudbo… Ni bilo niti ene pripombe, resnično smo zelo navdušeni in bomo toplo priporočali tudi drugim (mi pa se naslednje leto ponovno obrnemo na vas, da nam pripravite nekaj podobnega). Še enkrat hvala za vso ustrežljivost.

ga. Bojana Sorko, podjetje ABC revizija

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica