Avtentično doživetje Slovenske Istre - dežele kamnitih vasic

Avtentično doživetje Slovenske Istre – dežele kamnitih vasic

Odpravite se na avtentično doživetje v osrčje Slovenske Istre, med kamnite vasice v zaledju. Pokramljajte z Istrani in se naužijte domačih istrskih dobrot!

Cena izleta:

od 31,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

očarljiva KOŠTABONA s pokušino domačih dobrot > obisk OLJARNE> idilične KRKAVČE > istrsko kosilo > SREČANJE S ŠAVRINKO V POMJANU > DEŽELA REFOŠKA Z VINSKO FONTANO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Avtentično doživetje Slovenske Istre je izlet, na katerem boste doživeli tisto »pravo« istrsko podeželje. Sprehodili se bomo skozi 4 najlepše in najbolj znane istrske vasice nad dolino Dragonje. To je pokrajina stoletnih oljčnikov, kjer uspevajo avtohtone sorte, kot so istrska belica, ki dajejo eno najboljših oljčnih olj na svetu. V okolici idiličnih vasic se ponosno postavljajo tudi številni vinogradi, kjer prevladujeta refošk in malvazija. Med avtentičnim izletom se bomo srečali s simpatičnimi domačini, pokramljali s Šavrinko, pokukali v eno izmed oljarn in okušali pristne istrske domače dobrote. Presenečeni boste nad tem koščkom Slovenije, nad čudovito naravo, vasicami obdanimi v kamen in nad spokojnostjo, ki tu vlada. Pika na i čudovitemu izletu pa bo gotovo zaključek ob vinski fontani s prekrasnim razgledom na ves Tržaški zaliv. Program vas bo zaradi vsega naštetega gotovo navdušil! Doživite istrsko podeželje!

Kaj izlet vključuje:


  • istrsko kosilo
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Spoštovani, kljub temu, da je minilo kar nekaj časa odkar ste nam organizirali čudoviti izlet v Šavrine, s sodelavkami (in sodelavcem) še vedno obujamo prijetne spomine na ta dogodek. Celodnevno druženje je bilo enkratno lepo, od prevoza do izbire poti, zanimivih ogledov, prijetnih presenečenj, kot so bile pokušine domačih dobrot, podarjenih cvetlic... Prepričani smo, da boste z delom vaše agencije veliko prispevali k spoznavanju naše Istre in še druge navdušili za turizem s srcem.

ga. Breda s sodelavci iz Ljubljane

Zahvaljujemo se za lep sobotni izlet, predsem pa za prisrčno vodenje vaše vodičke in njeno dobro voljo! Imeli smo se lepo in veliko novega videli in spoznali, Hvala!

g. Drago Pogorevc, Turistično društvo Mislinja

Še enkrat najlepša hvala za tako lepo organiziran izlet po Šavrinskih gričih, posebno vaši vodički. Bilo je nepozabno.

ga. Ana Jaklič, Društvo upokojencev Šmartno Tacen

Radi bi se vam zahvalili za čudovito petkovo ekskurzijo po Šavrinskih vaseh in Piranu. Še posebej bi radi pohvalili vašo vodnico, ki nam je predstavila ta del Slovenije tako "z dušo", da bi jo poslušali in poslušali.

Nadja Ivšić, kolektiv ETRŠ Brežice

© Vse pravice pridržane 2021 Autentica