Izlet v Brkine - zeleno oazo sredi Krasa - Enodnevni izleti

Izlet v Brkine – zeleno oazo sredi Krasa

Obiščite neokrnjene Brkine - zeleno oazo sredi krasa, ki vas bo presenetila s čudovito naravo, prijaznimi ljudmi in odličnimi domačimi dobrotami!

Cena izleta:

od 27,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

ARTVIŽE > EKOLOŠKA SIRARSKA KMETIJA > PREM > brkinsko kosilo > ILIRSKA BISTRICA > BRKINSKA SADJARSKA KMETIJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Brkini so bili dolgo časa zapostavljeni in zato tudi dokaj nepoznani. Zaradi svoje neokrnjenosti so pravi turistični biser med Krasom in Notranjsko. Po brkinskih slemenih se razprostirajo značilne vasice, na nekaterih vrhovih so se ohranile nekatere srednjeveške grajske utrdbe in zanimive starodavne cerkvice. Na izletu se bomo sprehodili po prelepi pokrajini in spokojnih vasicah ter se ustavili pri prijaznih ljudeh, kjer bomo poizkusili domače proizvode njihovih kmetij! Zapeljali se bomo tudi po znameniti slemenski cesti in se ustavili v središču Brkinov – Kettejevi vasici Prem.

Kaj izlet vključuje:


  • domače kosilo na pristni domačiji
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Lepa hvala za čudovito organiziran in izpeljan izlet v Brkine. Vsi udeleženci so bili navdušeni in po njihovih besedah, ga ne bodo pozabili. Vsekakor je tudi vreme pripomoglo k vzdušju, največ pa seveda dobra organizacija in vse kmetije z domačini, ki tam ustvarjajo in so nas tako prisrčno sprejeli.

ga. Marjana iz Ljubljane

Izlet je bil čudovit. Imeli smo se zelo lepo, videli veliko lepega in pa seveda pokušali same dobrote. Pohvale ekipi Autentice za pripravo programa, ki smo ga imeli in doživeli.

ga. Cvetka Pavlovčič, Turistično društvo Gozd Martuljek

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica