Izlet na Brione in starodavno Pulo - Enodnevni izleti - Autentica.si

Izlet na Brione in starodavno Pulo

Obiščite starodavno Pulo in se zapeljite z vlakcem po rajskih Brionih in se navdušite nad čudovitimi zalivi in prostranimi livadami!

Cena izleta:

od 54,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

starodavna PULA > rajski BRIONI > večerja v istrski konobi


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Pustite se zapeljati v raj! V objem blage mediteranske klime, kjer uspeva 680 avtohtonih in eksotičnih rastlin in kjer se na livadah pasejo lopatasti jeleni, mufloni, zebre in druge eksotične živali. Doživite razkošje, ki ga ponujajo Brioni. S turističnim vlakom se bomo popeljali po Brionih, uživali ob pogledu na številne rastline in živali, si ogledali arheološke izkopanine ter razstavo “Tito na Brionih”, ki prikazuje obdobje, v katerem Brioni gostili politike s vsega sveta. Še pred obiskom Brionov bomo obiskali starodavno Pulo, ki nas bo presenetila s svojim starim jedrom. Za zaključek izleta si bomo privoščili dobro večerjo v istrski konobi!

Kaj izlet vključuje:


  • voden ogled Brionov
  • transport z ladjico na Brione in nazaj
  • vožnja z vlakcem po Brionih
  • večerja v istrski konobi
  • voden ogled Pule
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Bilo je vse tako, kot smo se dogovorili. Vreme kot naročeno, prometa ni bilo, ker so osnovne šole imele pouk. Čez mejo smo šli tako kot v gostilno. Za res popolno vzdušje pa sta poskrbela oba vodiča. Prosim vas, da se obema v našem imenu še enkrat zahvalite za trud. Hvala tudi vam za vso organizacijo.

g. Slavko Blatnik, Turistično društvo Zagradec

V imenu udeležencev čudovitega izleta na Brione, se vam kot koordinatorju s tem pa tudi agenciji Autentica prav lepo zahvaljujem. Z izleta smo se vračali polni lepih vtisov, ki so se trajno vtisnili v spomin. Zahvala in pohvala tudi vodički Maji za poučno in strokovno vodenje izleta.

g. Avgust Bradač, Krajevno združenje borcev za vrednote NOB Dolenjske Toplice

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica