Izlet - rajski Brioni ter starodavna Pula - Enodnevni izleti

Izlet – rajski Brioni ter starodavna Pula

Zapeljite se z vlakcem po rajskih Brionih in se navdušite nad čudovitimi zalivi in prostranimi livadami! Dan zaključite v starodavni Puli z znamenito areno!

Cena izleta:

od 45,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

rajski BRIONI > KOSILO > starodavna PULA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Pustite se zapeljati v raj! V objem blage mediteranske klime, kjer uspeva 680 avtohtonih in eksotičnih rastlin in kjer se na livadah pasejo lopatasti jeleni, mufloni, zebre in druge eksotične živali. Doživite razkošje, ki ga ponujajo Brioni. S turističnim vlakom se bomo popeljali po Brionih, uživali ob pogledu na številne rastline in živali, si ogledali arheološke izkopanine ter razstavo “Tito na Brionih”, ki prikazuje obdobje, v katerem so se na Brionih srečevali politiki z vsega sveta. Po obisku Brionov bomo imeli krajši počitek za kosilo in se nato  sprehodili po zanimivem starem delu Pule…

Kaj izlet vključuje:


  • Voden ogled Brionov
  • Transport z ladjico na Brione in nazaj
  • Vožnja z vlakcem po Brionih
  • Istrsko kosilo
  • Voden ogled Pule
  • Vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

V imenu udeležencev čudovitega izleta na Brione, se vam kot koordinatorju s tem pa tudi agenciji Autentica prav lepo zahvaljujem. Z izleta smo se vračali polni lepih vtisov, ki so se trajno vtisnili v spomin. Zahvala in pohvala tudi vodički Maji za poučno in strokovno vodenje izleta.

g. Avgust Bradač, Krajevno združenje borcev za vrednote NOB Dolenjske Toplice

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica