Izlet na Brione in v starodavno Pulo - Enodnevni izleti - Autentica.si

Izlet na Brione in v starodavno Pulo

Navdušite se nad čudovitimi zalivi in prostranimi livadami Brionov in raziščite starodavno Pulo!

Cena izleta:

od 59,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

rajski BRIONI > starodavna PULA > istrska večerja na pristni domačiji


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Pustite se zapeljati v raj! V objem blage mediteranske klime, kjer uspeva 680 avtohtonih in eksotičnih rastlin in kjer se na livadah pasejo lopatasti jeleni, mufloni, zebre in druge eksotične živali. Doživite razkošje, ki ga ponujajo Brioni. S turističnim vlakom se bomo popeljali po Brionih, uživali ob pogledu na številne rastline in živali, si ogledali arheološke izkopanine ter razstavo “Tito na Brionih”, ki prikazuje obdobje, v katerem so se na Brionih srečevali politiki z vsega sveta. Pula nas bo očarala s čudovitim mestnim jedrom in znamenito areno! Za zaključek izleta si bomo privoščili dobro istrsko večerjo na pristni domačiji.

Poseben popust za skupine upokojencev (65+). Vprašajte za podrobno ponudbo.

Kaj izlet vključuje:


  • voden ogled Brionov
  • transport z ladjico na Brione in nazaj
  • vožnja z vlakcem po Brionih
  • istrska večerja
  • voden ogled Pule
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

Izlet je bil krasno organiziran. Že takoj sem dobil pozitivne komentarje od kolegov. Pika na i je bila še večerja z živo glasbo. Še posebej moram pohvaliti vodiča, ker se je rez maksimalno potrudil in realiziral naš izlet. Sicer pa že to, da se vračamo k vam pove, da smo z vami res zadovoljni. Zahvaljujem se vam za odlično organizacijo.

g. Marko Igličar, Sindikat delavcev železniške dejavnosti Slovenije

Včerajšnji izlet je bil zadetek v polno. Vse je šlo po planu. Najlepša hvala za vso organizacijo. Velika pohvala in zahvala pa tudi vašemu vodniku. Počutili smo se, kot da je eden izmed nas. Njegov »nastop« je bil prijeten, zanimiv, poučen, šaljiv,…skratka, ni da ni! Želim vam uspešno »sezono«, brez velikih pretresov, pa se še kdaj srečamo.

ga. Irena Kosmač, OŠ Bled

Super lepo…Vodič - boljše ni moralo biti, ta pravi za družbo, zabavo, vse razložil, res se potrudil, super. Brioni lepi, enako Istra. Še enkrat hvala za vso organizacijo.

ga. Lilijana, kolektiv poslovalnice SPAR, Metlika

V torek nam je vaš vodič pričaral neverjetno zanimiv, zares dober, nepozaben izlet. Vsi smo se imeli krasno. Same pohvale tako organizaciji kot izvedbi.

ga. Špela Mavrič, kolektiv OŠ Ljubno ob Savinji

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica