Izlet v srce Istre - med Buzetom in Gračišćem - Enodnevni izleti

Izlet v srce Istre – med Buzetom in Gračišćem

Obiščite "srce" istrskega polotoka in z nami spoznajte romantična mesteca, ki se bohotijo na gričih ter poizkusite dobrote gostoljubnih Istranov!

Cena izleta:

od 26,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

BUZET s pokušino humske biske > DRAGUĆ > istrsko kosilo v istrski noši in ob glasbi > BERAM > GRAČIŠĆE


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Pot nas bo vodila v samo srce Istre, daleč stran od turističnega vrveža obalnih mest. Spokojna srednjeveška mesteca tu kljubujejo času in pripovedujejo svoje zgodbe. Ob spremstvu vodnika-domačina bodo te zgodbe postale še bolj žive. Buzet, Draguć in Gračišće so kraji, katere poznajo samo tisti najbolj strastni raziskovalci istrskega polotoka. Skrivnostni “mrtvaški ples” v Beramu nas bo popeljal daleč nazaj v zanimivo preteklost in nam vsaj za trenutek predal globoko sporočilo, ki ga nosi v sebi. Tisti pravi »istrski duh« nam bo pričaralo tipično istrsko kosilo na eni izmed turističnih kmetij. Tu nas bodo prijazno sprejeli in postregli v istrski noši ter nas ob glasbi harmonikarja spomnili, da smo na čudovitem izletu!

Kaj izlet vključuje:


  • istrsko kosilo na pristni kmetiji
  • potrebne vstopnine
  • srečanja z domačini
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Zahvaljujem se vam za zelo lepo organiziran in voden izlet. Vse je bilo odlično: od izbora zanimivih krajev, res dobro izbrane hrane in ne nazadnje izrednega vodiča. Le ta nam je s svojim bogatim poznavanjem Istre in svojo široko razgledanostjo ter prijetnim nastopom polepšal izlet!

g. Branko iz Ljubljane

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica