Najlepša mesta jugozahodne Istre - Enodnevni izleti

Najlepša mesta jugozahodne Istre

Sprehodite se skozi najlepša mesta jugozahodne Istre, odkrijte zanimive legende in ugotovite zakaj so tej kraji tako opevani že vse od antike!

Cena izleta:

od 25,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

romantični ROVINJ - skrivnostni DVIGRAD - istrsko kosilo - očarljivi VODNJAN - starodavna PULA ali SVETVIČENAT


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Jugozahodni del Istre je v poletnih mesecih poln turističnega vrveža, zato ga je najlepše obiskati v spomladanskih ali jesenskih mesecih. Romantični Rovinj, skrivnostni Dvigrad, očarljivi Vodnjan, starodavna Pula ali Svetvinčenat so mesta, ki navdušujejo z bogato zgodovino, romantičnimi uličicami in trgi, čudovitimi motivi za ljubitelje fotografije ter strašljivimi legendami. Ali veste zakaj si v Dvigradu vse od srednjega veka nihče ne upa živeti? Ste že slišali za legendo o strašnem istrskem vampirju Juriju?

Sredi dneva se bomo ustavili na idilični domačiji, kjer nas bodo sprejeli gostoljubni gospodarji in njihov osliček »Đildo«. Sredi idiličnega ambienta nam bodo postregli s specialitetami, ki očarajo vsakega obiskovalca.

Kaj izlet vključuje:


  • domače istrsko kosilo
  • srečanja z domačini
  • oglede in obiske po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Hvala za organizacijo in zagotovitve izjemne vodičke, ki nas je popeljala ne le skozi dan ampak tudi zgodovino, lepote kraja in njene kulinarike.

g. Ljubomir Ocvirk, Obalni sindikat upokojencev Koper

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica