Izlet v najlepša mesta jugozahodne Istre - Rovinj, Dvigrad, Vodnjan, Pula

Izlet v najlepša mesta jugozahodne Istre

Sprehodite se skozi najlepša mesta jugozahodne Istre, odkrijte zanimive legende in ugotovite zakaj so tej kraji tako opevani že vse od antike!

Cena izleta:

od 32,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

romantični ROVINJ - skrivnostni DVIGRAD (opcija Svetvinčenat) - istrsko kosilo na pristni domačiji - očarljivi VODNJAN (opcija Pula)


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Jugozahodni del Istre je v poletnih mesecih poln turističnega vrveža, zato ga je najlepše obiskati v spomladanskih ali jesenskih mesecih. Romantični Rovinj, skrivnostni Dvigrad, očarljivi Vodnjan, starodavna Pula ali Svetvinčenat so mesta, ki navdušujejo z bogato zgodovino, romantičnimi uličicami in trgi, čudovitimi motivi za ljubitelje fotografije ter strašljivimi legendami. Ali veste zakaj si v Dvigradu vse od srednjega veka nihče ne upa živeti? Ste že slišali za legendo o strašnem istrskem vampirju Juriju? Sredi dneva se bomo ustavili na prijetni istrski domačiji, kjer nas bodo sprejeli gostoljubni gospodarji. Sredi idiličnega ambienta nam bodo postregli s specialitetami, ki očarajo vsakega obiskovalca.

Kaj izlet vključuje:


  • domače istrsko kosilo
  • srečanja z domačini
  • oglede in obiske po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Nad izletom so bili vsi navdušeni. Ogledali smo si dokaj neznane bisere Istre, čeprav lahko rečemo, da smo tukaj doma. Voden ogled Rovinja ima drugacen čar, kot če si ga ogledaš sam. Ruševine Dvigrada si ni ogledal še nihče izmed udeležencev in so ostali presenečeni. Ko nas je vodič v Buzetu zapustil je eden od otrok rekel, da pogreša glas vodiča. Res je bil vaš lokalni istrski vodič prijetna in domača vezna nit celega izleta. O hrani pa še vedno govorijo in se oblizujejo.

ga. Doris Jelušič, Društvo za ohranjanje istrske tradicije Dvori

Izlet v Rovinj in okolico je bil čudovit. Vaša vodnica je bila zelo prijetna. Veliko nam je povedala na sami poti, in kapo dol z skupino je obvladovala kot bi nas bilo 10. Zato vse pohvale! Torej lepo preživet dan na Hrvaškem, ki nam bo ostal v lepem spominu, zato upam da se še kdaj pridružimo in potujemo z vašo agencijo.

ga. Jelena Jović, Sindikat družbe Sava hoteli Bled

Hvala za organizacijo in zagotovitve izjemne vodičke, ki nas je popeljala ne le skozi dan ampak tudi zgodovino, lepote kraja in njene kulinarike.

g. Ljubomir Ocvirk, Obalni sindikat upokojencev Koper

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica