Izlet - Čudovita Notranjska in Gorski kotar - Enodnevni izleti

Izlet – Čudovita Notranjska in Gorski kotar

Območje Gorskega kotarja je malo obiskano območje, kjer se bohoti bogastvo neokrnjene naravne lepote… Prepričani smo, da vas goranska pokrajina in ljudje ne bodo pustili ravnodušne!

Cena izleta:

od 41,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

RAKEK > CERKNICA > BABNO POLJE > DOMAČE KOSILO > ČABAR IN PLEŠCE > ZAMOST > DEGUSTACIJA SIROV


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Gorski kotar in Notranjska sta pokrajini, ki se ju je množični turizem ognil v velikem loku. Zaradi tega sta pokrajini ohranili čudovito naravo in svojo prvobitnost! Zapeljite se skozi osrčje Notranjske in spoznajte zgodbo o presihajočem jezeru, čarovnicah ter nekdanjem taboru na Cerknici. Zapeljite se v »najbolj mrzel« del Slovenije in spoznajte topla srca ljudi na Babnem polju, ki jih boste srečali. Popoldan obiščite Gorski kotar, pokramljate z domačini in spoznajte, da se slovenska kultura ne konča tam, kjer se konča državna meja. Zapeljali se bomo v zanimiv muzej, ki priča o prepletenosti slovenske, nemške in hrvaške kulture, pa do mlinov, kjer mlinski kamni še vedno meljejo prvovrstno moko. Za konec nas bodo presenetili še sirarji z odličnimi domačimi siri in drugimi mlečnimi izdelki…

Kaj izlet vključuje:


  • kosilo
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Z veseljem vam sporočamo, da smo bili z izletom zelo zadovoljni, še posebej z vašo vodičko, ki se je res potrudila in nam lepo predstavila tako Babno polje z okolico, kakor tudi Gorski kotar. Še enkrat hvala lepa!

g. Drago Sikošek, Društvo upokojencev Prečna

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica