Vladar Istre in čudovito podeželje - izlet v Koper in okolico - Enodnevni izleti

Vladar Istre in čudovito podeželje – izlet v Koper in okolico

Spoznajte bogato zgodovinsko dediščino nekdaj beneškega Kopra, dotaknite se morja in se naužijte istrskih dobrot prijaznih Šavrinov!

Cena izleta:

od 29,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KOPER > KOSILO > POMJAN S ŠAVRINKO > OBISK TORKLE (oljarne) > SREČANJE Z VINARJEM IN DEGUSTACIJA ISTRSKIH VIN


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Spoznajte bogato zgodovinsko dediščino nekdaj beneškega Kopra, dotaknite se morja in se naužijte istrskih dobrot prijaznih Šavrinov!
Po sproščenem dopoldanskem sprehodu po čudovitem koprskem mestnem jedru, si bomo privoščili kosilo v tamkajšnji gostilni. Popoldne se bomo zapeljali v koprsko zaledje med Šavrine in Šavrinke, med kamnite vasice. Najprej bomo obiskali Pomjan, kjer nas bo sprejela Šavrinka v svoji noši in nam predstavila življenje v Istri nekoč in danes. S prekrasnega razgledišča bomo ob lepem vremenu videli vse do Gradeža na drugi strani tržaškega zaliva. Nato bomo obiskali oljarno, kjer bomo okušali oljčno olje in se ob zaključku srečali še z vinarjem, ki nam bo dal na pokušino pridelek iz svojih sodov v središču dežele refoška!

Kaj izlet vključuje:


  • kosilo
  • obisk oljarne z degustacijo
  • srečanja z vinarjem in degustacija istrskih vin
  • srečanje s Šavrinko
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Z manjšo zamudo bi se vam rada zahvalila za izlet v slovensko Istro s prekrasno vodičko , ki nam je odpirala vrata do ljudi in ustanov, ki so nas navdihovali in polepšali naporen zaključek šolskega leta.

ga. Vesna, Pionirski dom

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica