Vladar Istre in čudovito podeželje - izlet v Koper in okolico

Vladar Istre in čudovito podeželje – izlet v Koper in okolico

Spoznajte bogato zgodovinsko dediščino nekdaj beneškega Kopra, dotaknite se morja in se naužijte istrskih dobrot prijaznih Šavrinov!

Cena izleta:

od 35,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KOPER > KOSILO > POMJAN S ŠAVRINKO > OBISK TORKLE (oljarne) > OBISK VINSKE FONTANE


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Spoznajte Koper in njegovo bogato zgodovinsko dediščino, dotaknite se morja in se naužijte istrskih dobrot prijaznih Šavrinov!
Po sproščenem dopoldanskem sprehodu po čudovitem koprskem mestnem jedru, si bomo privoščili kosilo v tamkajšnji gostilni. Popoldne se bomo zapeljali v koprsko zaledje med Šavrine in Šavrinke, med kamnite vasice. Najprej bomo obiskali Pomjan, kjer nas bo sprejela Šavrinka v svoji noši in nam predstavila življenje v Istri nekoč in danes. S prekrasnega razgledišča bomo ob lepem vremenu videli vse do Gradeža na drugi strani tržaškega zaliva. Nato bomo obiskali oljarno, kjer bomo okušali oljčno olje in se ob zaključku ustavili še pri vinski fontani, kjer se bomo po želji razvajali ob kozarcu refoška z razgledom na Koper in okolico.

Kaj izlet vključuje:


  • kosilo
  • obisk oljarne z degustacijo
  • srečanja z vinarjem in degustacija istrskih vin
  • srečanje s Šavrinko
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Vsak izmed nas je že bil v Kopru a v glavnem na plaži, na kavi, kaj več pa že ne. Vse je bilo zanimivo, pa še vreme nam je služilo. Velika zahvala pa gre vodički, za njeno prijaznost, dobro voljo in podajanje zgodovine in zanimivosti, ki smo si jih ogledali. Hvala vam vsem skupaj še enkrat. Upam, da se še vidimo.

ga. Cilka Šuštar, Društvo narodnih noš in kočijažev občine Vodice

Z manjšo zamudo bi se vam rada zahvalila za izlet v slovensko Istro s prekrasno vodičko , ki nam je odpirala vrata do ljudi in ustanov, ki so nas navdihovali in polepšali naporen zaključek šolskega leta.

ga. Vesna, Pionirski dom

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica