Izlet v Piran in okolico - Enodnevni izleti

Izlet v Piran in okolico

Piran je svoj neusahljiv vir bogastva našel v bližnjih solinah. Spoznajte njegovo zgodbo ter se zapeljite med prijazne ljudi v njegovo zaledje!

Cena izleta:

od 25,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

SOLINE > kosilo > PIRAN > NOVA VAS > PADNA > OBISK TORKLE (oljarna)


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Piran je eno najstarejših in za mnoge tudi eno najlepših slovenskih mest. Zaradi bližnjih Sečoveljskih solin, starih več kot 1000 let, mnogi pravijo Piranu kar »mesto, ki je zraslo na soli«. V zaledju tega romantičnega obmorskega mesteca, se skrivajo istrske vasice, ki nas bodo očarale s svojo spokojnostjo. Tu nam bodo domačini s ponosom pokazali staro vaško hišo – vaški muzej, zanimive freske, ki jih je v prejšnjem stoletju narisal eden izmed domačinov, popeljali se bomo tudi v eno izmed tradicionalnih oljarn, kjer nam bodo oljkarji predstavili predelavo oljčnega olja in nam gostoljubje izkazali z kozarčkom domačega refoška ali malvazije. Na izletu bomo slišali zanimivo zgodbo o tesni povezavi slikarja Božidarja Jakca z Istro in Istrani. Ogledali pa si bomo tudi njegovo galerijo.

Kaj izlet vključuje:


  • kosilo
  • degustacije domačih izdelkov ali večerjo
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Vsi prisotni so bili z izletom zelo zadovoljni. Veliko jih je povedalo, da je bil izlet lep in so uživali. Obiskani kraji so bili za večino zanimivi in so nam dali nova spoznanja. Ob vsem pa bi želela še posebej pohvaliti vašo vodičko, ki je svojo vlogo opravila vrhunsko.

ga. Bernarda Pernarčič, OŠ Prežihovega Voranca Maribor

V imenu Občina Polzela, se vaši agenciji ter še posebej vodiču, iskreno zahvaljujem za odlično izpeljano vodenje po naši Primorski.

ga. Klavdija, Občina Polzela

Včeraj smo s prijateljicami preživele čudovit in nepozaben dan, ki ste nam ga pripravili v vaši agenciji. Tako z organizacijo kot tudi z vodenjem ekskurzije, smo bile izjemno zadovoljne, zato se vam in vodiču lepo zahvaljujemo. Upamo, da bomo v bodoče še sodelovali.

ga. Bogomira s prijatelji iz Ajdovščine

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica