Izlet po najlepših šavrinskih vaseh - Enodnevni izleti

Izlet po najlepših šavrinskih vaseh

Odpravite se na avtentično doživetje kamnitih vasic v zaledju Slovenske Istre, pokramljajte z Ištrijani in se naužijte domačih istrskih dobrot!

Cena izleta:

od 25,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KOŠTABONA > TORKLA (oljarna) > KRKAVČE > istrsko kosilo > PADNA ali NOVA VAS > POMJAN S ŠAVRINKO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Po najlepših šavrinskih vaseh je izlet na katerem boste doživeli tisto »pravo« podeželje Slovenske Istre in se sprehodili skozi 4 najlepše istrske vasice. Izlet poteka po enem izmed najbolj odmaknjenih in zaradi tega toliko bolj pristnih delov naše domovine, med vasicami nad dolino reke Dragonje. Zaradi te odmaknjenosti so kraji skoraj v celoti ohranili kulturno dediščino, v zadnjih letih tu domačini ponovno obujajo tradicionalno kmetijstvo in vinogradništvo. Te pravljične vasice so tudi dom Elde Viler in zgodovinopisca Alberta Pucerja.

Presenečeni boste nad tem koščkom Slovenije, nad čudovito naravo, vasicami obdanimi v kamen, prijaznimi in simpatičnimi domačini ter spokojnostjo, ki tu vlada. Program, ki vas bo zaradi vsega naštetega gotovo navdušil!

Kaj izlet vključuje:


  • istrsko kosilo
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Spoštovani, kljub temu, da je minilo kar nekaj časa odkar ste nam organizirali čudoviti izlet v Šavrine, s sodelavkami (in sodelavcem) še vedno obujamo prijetne spomine na ta dogodek. Celodnevno druženje je bilo enkratno lepo, od prevoza do izbire poti, zanimivih ogledov, prijetnih presenečenj, kot so bile pokušine domačih dobrot, podarjenih cvetlic... Prepričani smo, da boste z delom vaše agencije veliko prispevali k spoznavanju naše Istre in še druge navdušili za turizem s srcem.

ga. Breda s sodelavci iz Ljubljane

Radi bi se vam zahvalili za čudovito petkovo ekskurzijo po Šavrinskih vaseh in Piranu. Še posebej bi radi pohvalili vašo vodnico, ki nam je predstavila ta del Slovenije tako "z dušo", da bi jo poslušali in poslušali.

Nadja Ivšić, kolektiv ETRŠ Brežice

Še enkrat najlepša hvala za tako lepo organiziran izlet po Šavrinskih gričih, posebno vaši vodički. Bilo je nepozabno.

ga. Ana Jaklič, Društvo upokojencev Šmartno Tacen

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica