Piran, Izola in dežela refoška - Okusi in biseri mest ob morju

Okusi in biseri mest ob morju – izlet med Piranom in deželo refoška

Obiščite romantični Piran in očarljivo Izolo! Prisluhnite ribiški zgodbi in okušajte odlična vina istrskih vinarjev v deželi refoška!

Cena izleta:

od 34,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

SOLINE IN STRUNJAN > SREČANJE Z DOMAČINOM V STRUNJANU > KOSILO V PIRANU > ROMANTIČNI PIRAN > IZOLA > SREČANJE Z RIBIČEM > OBISK ISTRSKEGA VINARJA Z DEGUSTACIJO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Na izletu po naši majhni, a čudoviti obali, se bomo ustavili v zelenem Strunjanu, kjer se poleg solin bohotijo tudi strmi strunjanski klifi. Sprehod po Krajinskem parku Strunjan bo prava paša za oči in balzam za dušo. Pika na “i” pa bo gotovo srečanje z domačinom, ki nam bo predstavil, kaj vse se da narediti iz strunjanskih kakijev. V nadaljevanju se bomo sprehodili po obalnem biseru, to je seveda naš romantični Piran in si v eni izmed gostilnic s pogledom na morje privoščili okusno piransko kosilo. Preprosta, a očarljiva Izola nas bo prijetno presenetila, zgodba ribiča pa presunila. Za zaključek prijetnega izleta ob morju se bomo zapeljali še do enega izmed istrskih vinarjev, kjer bomo okušali odlična istrska vina ter dan zaključili kot pravi “Istrijani”! Prepričani smo, da vas bodo Piran, Izola in dežela refoška preprosto očarali…

Kaj izlet vključuje:


  • odlično kosilo v Piranu
  • obisk istrskega vinarja z degustacijo vin
  • srečanje z ribičem
  • ostale oglede in obiske po programu
  • vodnik domačin
  • stroški organizacije in DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Vsi prisotni so bili z izletom zelo zadovoljni. Veliko jih je povedalo, da je bil izlet lep in so uživali. Obiskani kraji so bili za večino zanimivi in so nam dali nova spoznanja. Ob vsem pa bi želela še posebej pohvaliti vašo vodičko, ki je svojo vlogo opravila vrhunsko.

ga. Bernarda Pernarčič, OŠ Prežihovega Voranca Maribor

V imenu Občina Polzela, se vaši agenciji ter še posebej vodiču, iskreno zahvaljujem za odlično izpeljano vodenje po naši Primorski.

ga. Klavdija, Občina Polzela

Včeraj smo s prijateljicami preživele čudovit in nepozaben dan, ki ste nam ga pripravili v vaši agenciji. Tako z organizacijo kot tudi z vodenjem ekskurzije, smo bile izjemno zadovoljne, zato se vam in vodiču lepo zahvaljujemo. Upamo, da bomo v bodoče še sodelovali.

ga. Bogomira s prijatelji iz Ajdovščine

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica