Kulinarična treking avantura v Goriških Brdih - Enodnevni izleti

Kulinarična treking avantura v Goriških Brdih

Naj bo vaše doživetje ekskluzivnih Goriških Brd v pristnem stiku z briškimi vinogradi in domačini! Sprehodite se med briškimi domačijami in okusi!

Cena izleta:

od 57,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

RAZGLEDNI STOLP GONJAČE > sprehod med vinogradi > ŠMARTNO > BRIŠKA "MARENDA" > sprehod med vinogradi > BILJANA > OBISK VINARJA Z DEGUSTACIJO > POZNO KOSILO NA VINARSKI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odpravite se z nami na kulinarični potep med slikovitimi griči in pristnimi okusi Goriških Brd! Podali se bomo med “brajde” in na nenapornih sprehodih občudovali razglede na našo najbolj prepoznavno vinsko pokrajino. Spomladi bomo občudovali snežno bele nasade cvetočih češenj, v poletnih mesecih pa si bomo utrgali kakšno marelico, breskev ali figo. Jesenska preobleka Goriških Brd bo prava paša za oči. Med trekingom bomo poskrbeli za tipične briške kulinarične postanke. Opojna Brda bomo odkrivali skozi okuse domačih mesnin, briškega oljčnega olja in drugih specialitet “slovenske Toskane”. Seveda ne bomo izpustili obiska enega od priznanih briških vinarjev, ki nas bo očaral z vrhunsko žlahtno kapljico. Kulinarična avantura, ki je zaradi čudovitih pohoda med vinogradi in vasicami, okusov briške kulinarike ter vrhunskega briškega vina, nikakor ne smete zamuditi!

Kaj izlet vključuje:


  • briška malica
  • obisk priznanega vinarja in ogled vinske kleti z degustacijo
  • pozno kosilo na vinarski domačiji
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • vodenje in organizacijo
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Izlet, hrana, vodič super! Celo vreme nam je šlo na roko. Relacija je bila ravno prav dolga, vodič nam je doziral ravno prav informacij, da ni bilo preveč. Hvala še enkrat za krasno organizacijo!

ga. Tina Fröhlich z družbo prijateljev

Z izvedbo izleta smo bili zelo zadovoljni. Vse pohvale gredo vašemu vodniku, ki je poskrbel da smo v lepem sončnem dnevu v Brdih maximalno uživali.

ga. Tamara Borko, Limec Alpha GmbH

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica