Kulinarična pravljica v Brkinih - Enodnevni izleti

Kulinarična pravljica v Brkinih

Razvajajte svoje čute s kulinaričnim izletom po neokrnjenih Brkinih, kjer boste spoznavali tradicionalne brkinske okuse in prijazne domačine!

Cena izleta:

od 31,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

"BABIČINA" DOMAČIJA z degustacijo in etnološko zbirko > BRKINSKA SADJARSKA KMETIJA > ARTVIŽE > EKOLOŠKA KMETIJA S PREDELAVO SUHIH MESNIN > EKOLOŠKA SIRARSKA KMETIJA > vas PREM > BRKINSKA VEČERJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Kulinarična pravljica v Brkinih je bogat in pester izlet, saj tekom dneva obiskujete različne domačije, ekološke kmetije, kjer okušate njihove domače proizvode (sir, sadje, suhomesnate izdelke), poleg tega obiščete domačijo z etnološko zbirko na temo peke kruha po starem in si privoščite pravo brkinsko večerjo.

Izlet začinijo čudoviti razgledi in zanimiva vas Prem s srednjeveškim gradom. Toplina domačinov je tista, ki v tej precej manj turistično poznani regiji očara vsakega obiskovalca. Brkini se namreč šele v zadnjih letih turistično prebujajo in so zaradi tega ena najbolj neokrnjenih, pristnih regij v Sloveniji. Prepričani smo, da bodo čudovita narava, toplina domačinov in njihova skromnost očarale tudi vas!

Kaj izlet vključuje:


  • domačo večerjo na pristni domačiji
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Vsi udeleženci izleta z naše šole so bili navdušeni. Predvsem nas je navdušila pristnost in prijaznost domacinov, ki so na zanimiv nacin predstavili stvari, ki jih pocnejo. Da ne govorim o vseh dobrotah, mi smo jih pojedli in popili...skratka izlet bo vsem ostal v lepem spominu.
Hvala za organizacijo in izvedbo.

ga. Urška Colnar, kolektiv OŠ Vrhovci

Zahvaljujem se vam za izredno lep izlet , lepo voden vsa pohvala vodički in vsem lokalnim kmetijam, ki smo jih obiskali za lep sprejem in pogostitev, pohvale za zaključek kmetiji kjer so nas postregli z odlično večerjo, tako da smo bili vsi zelo zadovoljni. Za take kulinarične programe izletov se priporočamo tudi za naslednje izlete.

g. Bojan Pelko, ŠTPGD Medved

Sobotni izlet je bil zelo v redu, mislim da se bomo naslednje leto zopet odločili za vašo agencijo. Vsi smo uživali in spoznavali kraje vsem neznane ter življenje prebivalcev na sploh, seveda je pa tudi bilo poskrbljeno da nismo bili ne lačni ne žejni. Vodniku pa smo že v soboto povedali, da smo bili z njim zelo zadovoljni tako da same pohvale za vse. Hvala.

ga. Nuša Bašelj Jagodic, Območni odbor SDS Šenčur

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica