Kulinarično doživetje Vipavske doline - Enodnevni izleti

Kulinarično doživetje Vipavske doline

Privoščite si kulinarično razvajanje v rodovitni Vipavski dolini - v deželi prijaznih in ustvarjalnih ljudi ter vrhunske kulinarike!

Cena izleta:

od 56,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

SPROŠČUJOČ SPREHOD OB REKI HUBELJ DO IZVIRA > VIPAVSKA MALICA Z OKUSNIMI DOMAČIMI MESNINAMI IN POKUŠINO VINA V KLETI > VIPAVA: »SLOVENSKE BENETKE« > BUTIČNA DRUŽINSKA SADJARSKA KMETIJA > GRAD RIHEMBERK > ODLIČNA VEČERJA NA VINARSKI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Vipavska dolina – zibelka pinele in zelena, izvir kristalno čiste vode, kjer burja suši vipavske mesnine in daje vinu odločnost ter karakter. To je dolina ustvarjalnih osebnosti in prijaznih ljudi, ki z veseljem odprejo vrata svojih “hramov” in goste razvajajo z odlično kulinariko… Sprehodite se ob dih jemajoči reki Hubelj in “slovenskih Benetkah” ter zaužijte edinstvene domače okuse in vrhunsko žlahtno kapljico. Povzpnite se na najvišji grajski stolp v Sloveniji, spoznajte zakaj je vipavsko sadje tako opevano, zakaj so vipavske mesnine tako pristnega okusa in zakaj pravijo Vipavski dolini tudi “dolina vrhunske kulinarike”. Doživite deželo obokanih kleti in opojnih okusov!

Kaj izlet vključuje:


  • pokušino butičnih sadjarskih izdelkov
  • obisk kmetije z bogato pokušino suhomesnatih izdelkov in pokušino vina v kleti
  • odlično večerjo s kozarcem vina v gospodarjevi kleti
  • vstopnino v Grad Rihemberk
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Izlet je izpolnil vsa naša pričakovanja, še več kot to, domov smo odšli vsi nasmejani in ponavadi na avtobusu že večina zaspi, tokrat pa so še vsi kramljali in se razposajeno smejali. Spoznali smo Vipavo, kot je ne bi nikoli, sigurno se nekateri še vrnemo tja in si pogledamo še kaj. Domov smo odšli s polno znanja in informacijami. Sigurno se bomo v prihodnje še odlocili za izlete z vami, ker se še danes pogovarjamo kako lepo je bilo in podoživljamo izlet. Še enkrat hvala za vašo organizacijo, najvecja pohvala pa gre vašemu vodiču Bogdanu, ki nas je slikovito popeljal z besedami po Vipavski dolini in nas na moment osupnil z informacijami o njeni zgodovini in bogastvu.

g. Gregor Blatnik, direktor, FTA d.o.o

Najprej pohvale Autentici, bilo narejeno kot smo se dogovorili, bravo! Pohvale vaši simpatični vodnici, zelo vesela, pozitivna, komunikativna in profesionalna oseba. Vsi vinarji so se izkazali z ponudbo in prezentacijo, še posebej pa zadnji v programu je pa vse posebno navdušil z karizmo in ambientom. Pri njem nam je bilo tako fajn, da bi kar tam ostali do konca dneva. Skratka super smo se imeli v Vipavski dolini.

g. Tomaž Lednik, TE Šoštanj

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica