Praznovanje v neokrnjenih Brkinih - Enodnevni izleti

Praznovanje v neokrnjenih Brkinih

Razvajajte svoje čute s kulinaričnim izletom po neokrnjenih Brkinih, kjer boste spoznavali brkinske okuse pri gostoljubnih Brkincih!

Cena izleta:

od 39,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

PEKA KRUHA PO STAREM > SADJARSKA KMETIJA > vasica ARTVIŽE > EKOLOŠKA KMETIJA S PREDELAVO SUHIH MESNIN > EKOLOŠKA SIRARSKA KMETIJA > vasica PREM > TRADICIONALNA BRKINSKA VEČERJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odpravite se nepozabno kulinarično doživetje Brkinov in skupaj z nami odkrivajte čudovito deželo daleč stran od turističnega vrveža. Kulinarična pravljica je edinstveno kulinarično doživetje Brkinov, kjer se med potepanjem po neokrnjeni pokrajini ustavljamo na kmetijah in okušamo pristne domače brkinske okuse, ki nam jih pripravijo gostoljubni domačini. Brkini dajejo odlične pogoje za ekološko živinorejo, tradicionalno sirarstvo, sadjarstvo in žganjekuho. Presenečeni boste nad dobrotami in odlično ponudbo kmetij ter predvsem nad simpatičnimi domačini!

Gotovo bo nekaj posebnega obisk domačije, kjer ob odprtem ognjišču in prasketanju ognja skupaj z domačinko spoznavate skrivnosti peke kruha po starem. Na koncu dneva pa si za “piko na i” privoščite še čisto pravo brkinsko večerjo.

Izlet dodatno začinijo čudoviti razgledi in zanimiva vas Prem s srednjeveškim gradom. Toplina domačinov pa je tista, ki v tej  turistično manj poznani regiji očara vsakega obiskovalca. Brkini se namreč šele v zadnjih letih turistično prebujajo in so zaradi tega ena najbolj neokrnjenih, pristnih regij v Sloveniji. Prepričani smo, da bodo čudovita narava, toplina domačinov in odlična domača kulinarika očarala tudi vas!

Kaj izlet vključuje:


  • domačo večerjo na pristni domačiji
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica