Gurmansko doživetje Slovenske Istre - tartufi in vino - Enodnevni izleti

Gurmansko doživetje Slovenske Istre – tartufi in vino

Odkrijte skrivnosti očarljivih istrskih vasic in uživajte v odlični kulinariki s poudarkom na tartufih in vinu!

Cena izleta:

od 48,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

očarljiva SMOKVICA > SREČANJE S ŠAVRINKO (degustacija dobrot iz suhih kakijev, fig, marelic itd.) > ABITANTI in razvajanje v STARI KANTINI > SREČANJE S TARTUFARJEM > OBISK PRIZNANEGA ISTRSKEGA VINARJA > ODLIČNA ISTRSKA VEČERJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odpravite se z nami v srce Slovenske Istre, v kraje, kjer čas še vedno teče počasi in kjer ima hrana okus kot so ga poznale naše “none”. Izlet poteka po enem izmed najbolj odmaknjenih delov naše domovine med vasicami nad dolino reke Dragonje, daleč stran od turističnega vrveža. Zaradi te odmaknjenosti so kraji skoraj v celoti ohranili kulturno dediščino. V zadnjih letih domačini ponovno obujajo tradicionalno kmetijstvo in vinogradništvo.

Presenečeni boste nad tem koščkom Slovenije, nad spokojnostjo in čudovito naravo, nad vasicami obdanimi v kamen,… Pustite se zapeljati prijaznim domačinom, ki vam bodo izrekli srčno dobrodošlico in vas pogostili s pristnimi domačimi okusi na svojih domačijah.

Kaj izlet vključuje:


  • degustacija istrskih domačih dobrot
  • srečanje s Šavrinko in degustacija suhega sadja ter žganic
  • obisk “stare kantine” s pokušino vin
  • srečanje s tartufarjem in degustacija
  • obisk istrske vinske kleti z degustacijo posebnih vin
  • odlična istrska večerja
  • srečanja z domačini
  • vodenje vodnika-domačina
  • stroške organizacije in DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Izlet v soboto je fantastično uspel. Vsi, brez izjeme so bili nad dogajanjem navdušeni. Prav tako je treba pohvaliti vašega vodiča, ki nas je odlično vodil in koordiniral preko celega dne. Vsekakor vredno priporočila, ki ga bo vsak z veseljem posredoval naprej.

ga. Simona Kopatin | Direktorica družbe Combic d.o.o.

V imenu skupine se zahvaljujem za več kot odlično izpeljani program ter samo vodenje po Istri.

ga. Tadeja Vasle, Gorenje

Zelo smo bili zadovoljni z našim izletom,z vašo organizacijo in seveda posebej z vašim vodičem. Vse je klapalo še vreme nam je šlo na roko.:) Tako,da Vas lahko samo priporočimo,pa tudi mi bomo odslej naprej tak izlet organizirali tradicionalno vsako leto. Tako,da samo tako naprej,pa Vam strank ne bo primanjkovalo.

ga. Miklavčič, MICA d.o.o.

Kot sem se pogovarjala s sodelavci, smo bili vsi zelo navdušeni in zadovoljni. Čisto vse je bilo super. Domačini pa so vsi po vrsti pozitivni in nasmejani. Hvala vam za vso organizacijo in prijaznost! Vas bom vsekakor priporočila naprej!

ga. Kristina Kovač, Solid World

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica