Kulinarično doživetje Vipavske doline - Enodnevni izleti

Kulinarično doživetje Vipavske doline

Privoščite si kulinarično razvajanje v rodovitni Vipavski dolini - v deželi prijaznih in ustvarjalnih ljudi ter vrhunske kulinarike!

Cena izleta:

od 45,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

SPROŠČUJOČ SPREHOD OB REKI HUBELJ DO IZVIRA > VIPAVSKA »MARENDA« > VIPAVA: »SLOVENSKE BENETKE« > OBISK VINARJA Z DEGUSTACIJO VIN OBOKANI KLETI > OGLED DRUŽINSKE PROIZVODNJE VIPAVSKIH SOKOV > ODLIČNA VIPAVSKA VEČERJA Z ZAKLJUČKOM V GOSPODARJEVI VINSKI KLETI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Vipavska dolina – zibelka pinele in zelena, izvir kristalno čiste vode, kjer burja suši vipavske mesnine in daje vinu odločnost ter karakter. To je dolina ustvarjalnih osebnosti in prijaznih ljudi, ki z veseljem odprejo vrata svojih “hramov” in goste razvajajo z odlično kulinariko… Sprehodite se ob dih jemajoči reki Hubelj in “slovenskih Benetkah” ter zaužijte edinstvene domače okuse in vrhunsko žlahtno kapljico. Spoznajte zakaj je vipavska breskev tako slavna in zakaj pravijo Vipavski dolini tudi “dolina vrhunske kulinarike”. Doživite deželo obokanih kleti in opojnih okusov!

Kaj izlet vključuje:


  • vipavsko toplo malico s kozarcem vina v vinski kleti
  • obisk vinarja z ogledom vinske kleti in degustacijo vin ob narezku
  • obisk sadjarja z ogledom proizvodnje in degustacijo sokov
  • odlično večerjo na vinarski domačiji s pokušino vina v vinski kleti
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Najprej pohvale Autentici, bilo narejeno kot smo se dogovorili, bravo! Pohvale vaši simpatični vodnici, zelo vesela, pozitivna, komunikativna in profesionalna oseba. Vsi vinarji so se izkazali z ponudbo in prezentacijo, še posebej pa zadnji v programu je pa vse posebno navdušil z karizmo in ambientom. Pri njem nam je bilo tako fajn, da bi kar tam ostali do konca dneva. Skratka super smo se imeli v Vipavski dolini.

g. Tomaž Lednik, TE Šoštanj

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica