Razvajanje pri vipavskih vinarjih - Enodnevni izleti

Razvajanje pri vipavskih vinarjih

Začutite Vipavsko dolino z vsemi čutili ter se pri gostoljubnih vinarjih razvajajte z odlično kulinariko. Sprehodite se skozi vinograde h gostoljubnim vinarjem in se razvajajte z odlično kulinariko. Okusite zaklade obokanih kleti čudovite Vipavske doline!

Cena izleta:

od 50,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

IDILIČEN SPREHOD MED VINOGRADI > razgled z DVORCA ZEMONO > VIPAVSKE PENINE (degustacija ob kulinaričnem presenečenju) > "SLOVENSKE BENETKE" > SLAP PRI VIPAVI > SKRIVNOSTI ZELÈNA IN PINELE (obisk vinarja z degustacijo) > GOČE > GURMANSKO RAZVAJANJE NA BUTIČNI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Vinski turizem se v Vipavski dolini v zadnjih letih pospešeno razvija in skoraj ni vinarja, ki vas ne bi z veseljem sprejel na svoji domačiji, vam ponosno razkazal vinsko klet in ponudil najboljšo žlahtno kapljico iz svojih sodov. To je vinsko-gurmanski izlet po zgledu vinskih tur iz najbolj slavnih vinskih dežel! Popeljali vas bomo skozi slikovite vinograde in vinogradniške vasice k priznanim vinarjem in ob omamnih vipavskih mesninah odkrivali skrivnosti Pinele in Zelèna. Srečali se bomo s kar tremi vinarji, okušali tako mirna vina kot penine, pri enemu izmed vinarjev pa si bomo privoščili tudi pravo gurmansko kosilo na več sto let stari domačiji, ki si vsekakor zasluži naziv “butična domačija”! Pustite vipavskim vinarjem, da vas razvajajo…

Kaj izlet vključuje:


  • obisk vinarja z bogato degustacijo penin ob prigrizku
  • obisk vinarja z degustacijo vrhunskih vipavskih vin ob domačem narezku
  • gurmansko razvajanje na vipavski domačiji z obokano kletjo
  • ostala srečanja z domačini in degustacije domačih izdelkov
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

V imenu vseh nas vam lahko rečem, da smo bili z izletom izredno zadovoljni v vseh pogledih. Posebna pohvala vaši vodnici za res poučno, prijazno in prilagodljivo vodenje. Vsega je bilo po malo, s celotno izvedbo smo bili zelo zadovoljni!

ga. Mihaela Perčič, vodja prodaje, Zavarovanica Triglav, Kranj

Pozdravljeni, super izlet je bil, zato se vam v imenu celotnega kolektiva zahvaljujem. Pohvalila bi tudi vašega vodnika, ki nas je odlično vodil in nam zelo lepo približal Vipavsko dolino. Še enkrat, najlepša hvala za organizacijo!

Irena Dobnik, direktorica, DOGA Galvana d.o.o.

Z eno besedo – bilo je fantastično. Res ste se potrudili in cisto vsi smo bili vec kot zadovoljni!

ga. Tamara Podgornik, strokovni direktor, Adriatic Slovenica

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica