Razvajanje pri vipavskih vinarjih - VINSKA TURA v Vipavski dolini

Razvajanje pri vipavskih vinarjih

Sprehodite se skozi vinograde h gostoljubnim vinarjem in se razvajajte z odlično kulinariko. Okusite zaklade obokanih kleti čudovite Vipavske doline!

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

SLAP PRI VIPAVI > SPREHOD MED VINOGRADI Z VINARJEM >SKRIVNOSTI ZELÈNA IN PINELE (obisk vinarja z degustacijo) > VIPAVSKE PENINE (obisk kleti z degustacijo penin) > "SLOVENSKE BENETKE" > GOČE > GURMANSKO RAZVAJANJE NA BUTIČNI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Vinski turizem se v Vipavski dolini v zadnjih letih pospešeno razvija in skoraj ni vinarja, ki vas ne bi z veseljem sprejel na svoji domačiji, vam ponosno razkazal vinsko klet in ponudil najboljšo žlahtno kapljico iz svojih sodov. To je vinsko-gurmanski izlet po zgledu vinskih tur iz najbolj slavnih vinskih dežel! Popeljali vas bomo skozi slikovite vinograde in vinogradniške vasice k priznanim vinarjem in ob omamnih vipavskih mesninah odkrivali skrivnosti Pinele in Zelèna. Obiskali bomo kar 3 vinske kleti, okušali tako mirna vina kot penine, pri enemu izmed vinarjev pa si bomo privoščili tudi pravo gurmansko kosilo na več sto let stari domačiji, ki si vsekakor zasluži naziv “butična domačija”! Pustite vipavskim vinarjem, da vas razvajajo, to je vinska tura za gurmane!

Kaj izlet vključuje:


  • obisk vinske kleti degustacijo penin
  • obisk vinarja z degustacijo vin ob domačem narezku
  • gurmansko razvajanje na vipavski domačiji z obokano kletjo
  • sprehod med vinogradi
  • ostala srečanja z domačini in degustacije domačih izdelkov
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

V imenu vseh nas vam lahko rečem, da smo bili z izletom izredno zadovoljni v vseh pogledih. Posebna pohvala vaši vodnici za res poučno, prijazno in prilagodljivo vodenje. Vsega je bilo po malo, s celotno izvedbo smo bili zelo zadovoljni!

ga. Mihaela Perčič, vodja prodaje, Zavarovanica Triglav, Kranj

Pozdravljeni, super izlet je bil, zato se vam v imenu celotnega kolektiva zahvaljujem. Pohvalila bi tudi vašega vodnika, ki nas je odlično vodil in nam zelo lepo približal Vipavsko dolino. Še enkrat, najlepša hvala za organizacijo!

Irena Dobnik, direktorica, DOGA Galvana d.o.o.

Z eno besedo – bilo je fantastično. Res ste se potrudili in cisto vsi smo bili vec kot zadovoljni!

ga. Tamara Podgornik, strokovni direktor, Adriatic Slovenica

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica