Jadranje - zabavna team building regata na morskih valovih - Enodnevni izleti

Jadranje – zabavna team building regata na morskih valovih

Uživajte dan kot pravi jadralci na tekmovalnih jadrnicah in se razvajajte na odličnem poznem kosilu po principu »iz morja na krožnik«!

Cena izleta:

Po dogovoru

Kam vas peljemo:

Jadranje na slovenski obali - po želji


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Podajte se na pravo tekmovalno regato vašega kolektiva ter tako na prijeten in zabaven način okrepite timske vezi in sodelovanje, izboljšajte reševanje konfliktnih situacij in problemov znotraj posameznih ekip. Naj vaš kolektiv odmisli vsakodnevni stres v službi in se druži na morskih valovih z zaključkom na odličnem morskem kosilu!

Regato lahko organiziramo povsem po meri naročnika (število jadrnic in krmarjev odvisno od velikosti skupine, velikost regatnega polja odvisna od števila jadrnic, prehrana v času organizirane regate, slikanje dogodka, podelitev nagrad itd.). Od tega je odvisna tudi natančna cena aranžmaja. Pokličite nas in pripravili vam bomo za zabavni team building na morskih valovih po vaših željah!

Kaj izlet vključuje:


  •  organizacijo tekmovalne regate (uvod v jadranje (teorija in praksa), najem krmarjev, jadrnic, postavitev regatnega polja, spremstvo gumenjaka, fotografiranje)
  • odlično morsko kosilo po principu “iz morja na krožnik”
  • vodnika oziroma spremljevalca
  • stroške organizacije in DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica