Zabavna SUP avantura na reki Vipavi z domačo kulinariko

Zabavna SUP avantura na reki Vipavi z domačo kulinariko

Podajte se na zabavno SUP avanturo med vipavske tolmune in brzice, tekmujte v "škuljanju" in se razvajajte ob odlični vipavski kulinariki!

Cena izleta:

od 59,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

Vodena SUP tura > Team building "škuljanje" > Odlično kosilo na vinarski domačiji s pokušino vina v gospodarjevi kleti


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Vipavska dolina je poznana po odlični žlahtni kapljici in izvrstni domači kulinariki. Življenje v dolini pa poleg burje kroji tudi reka Vipava, kjer je našla dom zabavna SUP avantura. Pokazali vam bomo osnove SUP-anja ter vas popeljali na idilično in sproščeno SUP avanturo med tolmuni in brzicami reke Vipave. Dan boste preživeli v pristnem stiku z naravo in zadihali čisti zrak izven pisarniških prostorov. Med SUPanjem se bomo ustavili na lepem prodišču za krajši počitek in osvežitev, pogumni pa se bodo lahko tudi kopali. Na postanku se bomo preizkusili tudi v stari primorski družabni igri – »škuljanje«. Zabavno bo! Dan bomo zaključili na vinarski domačiji v osrčju vipavske doline z odličnim vipavskim kosilom in ob zdravici s kozarcem vipavskega vina ob gospodarjevih lesenih sodih! 

Program lahko obogatimo obiskom vipavskega vinarja in vodeno degustacijo njegovih vin ob narezku domačih mesnin. Izvedemo lahko tudi lažji treking po vipavskih vinogradih v kombinaciji z obiskom vinarja. Zagotovimo lahko tudi celodnevno vodenje – izlet po Vipavski dolini z ogledi glavnih atrakcij in okušanjem najboljšega kar lahko ta rodovitna dolina ponudi.

Kaj izlet vključuje:


  • Strokovno vodenje SUP animatorjev
  • Vodena SUP tura po reki Vipavi
  • Team building igrica »škuljanje«
  • Odlično kosilo (ali večerja) na vinarski domačiji z obiskom kleti in pokušino vina
  • Organizacija
  • Cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica