Zabavna treking avantura v idiličnem Posočju - Enodnevni izleti

Zabavna treking avantura v idiličnem Posočju

Obujte pohodne čevlje in se odpravite na zabavni kulinarični potep v idilične planine nad dolino reke Tolminke!

Cena izleta:

od 53,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

TOLMINSKA KORITA > OBISK TOLMINSKIH PLANIN > OBISK EKOLOŠKE SIRARNE > PREDJUŽN'K (tolminska malica) > ZABAVNI TREKING NAD DOLINO REKE TOLMINKE (vožnja s "kurukulo" čez reko in ogled rovov italijanskega bunkerja) > DOMAČA TOLMINSKA VEČERJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Obujte pohodne čevlje in se odpravite z nami na kulinarični potep v idilične planine nad dolino reke Tolminke. Vstopili bomo v svet čudovitih naravnih lepot in ugotovili zakaj čas v tukajšnjih vasicah teče počasneje. Pokramljali bomo tudi z domačini, ki nam bodo s ponosom ponudili tisto najboljše, kar ponuja njihova kmetija. Vožnja s “kurukulo” čez reko Tolminko in odkrivanje podzemnih rovov nekdanjega bunkerja bo še dodatna popestritev že tako prijetnega doživetja. To je zabavna avantura, ki jo boste še dolgo nosili v srcu!

** Trajanje pohoda (večinoma hoja po ravnini in navzdol – samo hoja z izključenimi postanki): cca 3 ure

Kaj izlet vključuje:


  • ogled Tolminskih korit
  • bogata tolminska malica
  • odlična večerja
  • ogled ekološke sirarne
  • kombi dostava iz doline do sirarne
  • ostali ogledi in obiski po programu
  • vodenje in organizacija
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Konec junija smo s sodelavci naše šole bili na vaši Treking turi po Posočju, ki je res bila prava avantura.Resnično lahko pohvalim celotno organizacijo, vaše komuniciranje pred izletom in lokalnega vodnika - super!!! Obiskali smo skrite kotičke in čudovito naravo. Čeprav je sprva kazalo, da vreme ne bo naklonjeno, se je na koncu vse izvrstno izteklo (tudi zaključna večerja). Z veseljem še kdaj, na kakšno drugo lokacijo. Sodelavci so se sprostili, poklepetali, pomembne so lokalne dobrote in seveda pristnost narave in ljudi :)

ga. Andreja Ocvirk, kolektiv OŠ Blaža Kocena Ponikva

Rada bi se vam zahvalila v imenu celotne naše ekipe move iT. Smo res neizmerno uživale. Vročina nas je malo zdelala, vendar smo vseeno uživale na max. Vodnik Igor pa tudi superca. Skratka dan, ki si ga bomo zapomnile.

ga. Helena Tomšič, TE-CAD d.o.o.

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica