Družbena odgovornost podjetja

V agenciji Autentica se trudimo, da smo z destinacijo na kateri delujemo čim tesneje povezani. Po duši smo naravovarstveniki, imamo radi lokalno pridelano hrano in smo ljubitelji tradicije! Zato bi radi, da se čudovita narava ter posebnosti našega podeželja, mest in vasi ohranjajo!

V našo ponudbo smo zato vključili manjše ponudnike, take ki svojo dejavnost opravljajo s srcem ter na okolju prijazen način! V svojo ponudbo vključujemo tudi društva in posameznike, ki se trudijo ohranjati kulturno dediščino, skozi obnovo domačij, ohranjanja starih običajev, plesa, petja, obnovo starih orodij, glasbil in drugega.

Vipavski sadjardegustacija-savrinka

Vse naše izlete tudi vodijo vodniki-domačini, ki poznajo obiskane kraje do potankosti in vas še dodatno zabavajo z lokalnimi anekdotami in zgodbami.

pohod-istraKraški kamnosek

Zaradi tega vam lahko s ponosom povemo, da skupaj z vami posredno in neposredno pomagamo lokalnim skupnostim, saj z nakupom naših izletov tudi vi pomagate manjšim lokalnim pridelovalcem, kmetijam, društvom in posameznikom! S tem pomembno prispevate h krepitvi lokalnih skupnosti ter ohranjanju kulturnega izročila!

Obisk vinarjaizlet-abitantiogled istrske destilarne

Zaradi tega našim izletom pravimo kar »avtentični izleti«, ki jih prepoznate po našem modrem znaku ali naši blagovni znamki »Autentica«!

avtenticni-izleti

Še dlje smo šli pri razvoju tako imenovanih “zelenih izletov”. To so izleti, kjer za izpeljavo ne potrebujemo prevoza z motornim vozilom! Take izlete prepoznate po zelenem znaku!

zeleni-izleti

Najbolj »drugačni« oziroma posebni so naši družbeno odgovorni izleti. To so izleti, na katerih s soudeležbo pri tradicionalnih opravilih (pobiranje kakijev, češenj, oljk, grozdja) aktivno pomagamo tako lokalni skupnosti kot tudi posameznim domačinom.

druzbeno-odgovorni-izleti