O nas

Že od leta 2007 skupaj z vami pišemo čudovito avtentično zgodbo agencije, ki je specializirana za izlete po Primorski, celotni Istri, zamejstvu ter drugih slovenskih pokrajinah, kot je idilična Gorenjska, skrivnostna Notranjska, čudovita Koroška in zeleno Kozjansko ter Bizeljsko.

V teh prelepih pokrajinah smo doma. V naše izlete smo vnesli ljubezen do teh krajev in ponos domačinov. S tem smo poskrbeli, da na naših izletih doživite pokrajine na drugačen – avtentičen način.

V našo ponudbo smo vključili manjše ponudnike, take ki svojo dejavnost opravljajo tako kot mi – s srcem! Na naših izletih boste obiskali skrite kotičke, se sprehodili po odmaknjenih starodavnih vasicah in starih mestnih središčih, poklepetali z domačini ter okušali domače dobrote, ki jih skrivajo manjše, a zato toliko bolj pristne vinske kleti, oljarne, pršutarne, sirarske, ekološke in druge turistične kmetije in dobre domače gostilne. Skratka, take, ki jih sami težko najdete!

Naj poudarimo še to, da vse naše izlete vodijo vodniki-domačini, ki poznajo obiskane kraje do potankosti in vas še dodatno zabavajo z lokalnimi anekdotami in zgodbami. Lokalno vodenje in avtentična vsebina izletov poskrbijo, da so izleti nenaporni in sproščeni ter vi zadovoljni. Še več, vedno se trudimo, da vaša pričakovanja na naših doživetjih presežemo.

Skratka, prepustite se našim avtentičnim doživetjem, prepričani smo, da se boste k nam še vrnili, tako kot številni domači in tuji gostje do zdaj!

Poseben interes posvečamo tudi razvoju destinacij kjer delujemo. Podjetje skozi svoje delo spoznava potrebe in vrzeli pri ponudbi in promociji na destinaciji, v okviru katere ponuja svoje aranžmaje. Skozi proces dela generira tudi ideje za razvojne projekte in se v njih tudi aktivno vključuje!

To pa še ni vse: Z nakupom naših izletov pomagate manjšim lokalnim pridelovalcem, kmetijam, društvom in posameznikom! S tem pomembno prispevate h krepitvi lokalnih skupnosti, razvoju podeželja ter ohranjanju kulturnega izročila!

To je naša in vaša avtentična zgodba, na katero smo zelo ponosni, to je naša Autentica.

Poslovna odličnost

Odlično srednje, malo ali mikro podjetje” oziroma “Excellent SME Slovenia”, je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem. Ponosni smo, da smo uspešno prestali evalvacijo bonitetne hiše in pridobili spletni certifikat Excellent SME Slovenia.