Izlet z ladjo Goli otok - Galun - Grgur - Enodnevni izleti

Izlet z ladjo Goli otok – Galun – Grgur

Zapeljite se na nepozaben celodnevni izlet na Goli otok - jugoslovanski Alcatraz, ki nam je bil dolgo časa skrit in je zaznamoval usodo mnogih ljudi!

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRK > GOLI OTOK > KOSILO > SVETI GRGUR > OTOK GALUN > KRK (samo za organizirane skupine)


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Na prijetni in zanimivi vožnji bomo spoznali več otočkov, ki so zaznamovali usodo mnogih ljudi. Najprej bomo odpluli proti Golemu otoku, ki je vse do leta 1989 služil kot zapor za politične zapornike in najhujše zločince. Sledil bo zelo zanimiv in tudi ganljiv ogled otoka v spremstvu lokalnega vodnika. Nato bomo zapluli proti otoku Sv. Grgur, ki se ponaša s strmimi klifi na katerih strmijo bunkerji, ki so jih gradili zaporniki. Zasidrali se bomo v lepem zalivčku in si z morja ogledali politični zapor, ki je bil namenjen zgolj ženskam. Tu bomo imeli tudi možnost kopanja. Z ladjico bomo zapluli tudi mimo majhnega otoka Galun, kjer se nahaja velika kolonija galebov, ki so s turisti razvili poseben odnos… . Med izletom nam bo prijazna posadka postregla z odličnim ribjim ali mesnim kosilom, zjutraj pa nas bodo presenetili s pijačo dobrodošlice.

Ladja, na kateri boste pluli, je velika in namenjena tudi plovbi z večjimi valovi, kar se v Kvarnerju rado zgodi. Zelo je prostorna, lepo urejena, čista. Posadka je zelo dostopna in prijazna. Na ladji se boste počutili dobrodošle in zelo prijetno.

Samo za organizirane skupine.

Kaj izlet vključuje:


  • Celodnevna panoramska vožnja z ladjico
  • Dobrodošlica z aperitivom,
  • Kosilo na ladjici (riba ali meso na žaru, priloga in kruh ter pijača)
  • Voden ogled Golega otoka
  • Celodnevno vodenje vodnika z licenco
  • Ostale oglede in obiske po programu
  • OPCIJA: Ribja malica ob vkrcanju (sardele na žaru in kruh) – doplačilo: 6,00 € na osebo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Udeleženci izleta so bili izjemno zadovoljni z organizacijo, prijaznostjo posadke, super okusno hrano, ki je ni zmanjkalo, zabavnim in šaljivim vodičem in nasploh jim je izlet ostal v lepem spominu. Prav tako lahko potrdim vse zgoraj našteto tudi sama in dodam da je posadka res ustrežljiva, prijazna, začutijo ljudi in se jim približajo. Tudi za postanke in dogovarjanjem o dolžini postankov ni bilo nobenega problema. Še več...sam izlet nam je bil tokrat res namenjen ker so nas presenetili delfini oz. pliskavke. Izjemno doživetje tako za starejše kot za otroke.

ga. Tina Mazi, Društvo podeželskih žena Ajda

Sporočam vam, da je sindikalni izlet minil zelo uspešno. Odnesli smo veliko zgodovinskega znanja in prijetnih morskih doživljajev. Z organizacijo in z vsem v zvezi z izletom dobivam samo pohvale. Vodič, kapitan, kuhar in ostali so bili res odlični in jim prosim prenesite, da so res najboljši. Čestitke in zahvala vsem!

g. Bojan, Dolenjske pekarne

Preživeli smo čudovit dan na morju, vse je bilo kot smo se dogovorili, osebje na ladji vključno z vodičem so zelo prijazni vredni pohvale. Domov smo se vrnili srečno in skupina je bila zelo zadovoljna, vsaj takšen je bil moj občutek, ko smo bili cel dan skupaj. Še posebej bi se rada zahvalila g. Jerneju, sodelovati z vami je bilo prijetno, korektno in enostavno.

ga. Milena, Društvo upokojencev Tolmin

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica