Izlet z ladjo: Poreč - Rovinj - Limski kanal - Enodnevni izleti

Izlet z ladjo: Poreč – Rovinj – Limski kanal

Nepozaben izlet z ladjico po najlepšem delu istrske obale

Cena izleta:

od 42,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

POREČ > ROVINJ > LIMSKI KANAL > (VRSAR) > POREČ (samo za organizirane skupine)


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Na izlet se bomo odpravili z eno izmed lepo urejenih ladij z veliko in prostorno palubo ter prijazno posadko. Pot nas bo peljala do najlepših obmorskih istrskih mest ter znamenitega Limskega kanala. Tekom izleta si bomo vzeli čas tudi za postanek v Rovinju in Vrsarju. V Rovinju nas bo po želji pričakal tudi vodnik – domačin, s katerim si bomo ogledali vse skrite lepote tega romantičnega obmorskega mesta. Medtem nam bo naš kapitan pripravil ribiško kosilo, ki bo prijalo ob kozarčku dobrega vina. Na ladji nas bo zabaval tudi glasbenik z živo glasbo! Naš nepozabni izlet na valovih Jadranskega morja se bo zaključil v Poreču v poznih popoldanskih urah.

Samo za organizirane skupine.

Kaj izlet vključuje:


  • Celodnevna panoramska vožnja z ladjico
  • Ribiško kosilo na ladjici
  • Živa glasba na krovu
  • Ostale oglede in obiske po programu
  • Organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

Z izletom smo bili ekstra zadovoljni. Bilo je vse tako kako smo se dogovorili, pa še veliko boljše.

Bojan Markovič, direktor Dolenjske pekarne (Žito d.o.o.)

Najprej se vam želim zahvaliti za vaše korektno in res prijazno sodelovanje v vsem času dogovarjanj, usklajevanj in organizaciji.

Naš izlet je res potekal brez zapletov, v prijetnem ambientu, nadvse prijazni posadki in dobri energiji prisotnih na ladji. Mislim, da si česa takšnega pred pričetkom nebi mogla želeti. Zadovoljstvo zaposlenih je bilo videti na njihovih obrazih in mislim, da lahko z za gotovostjo trdim v imenu vseh, da tega dne ne bomo pozabili in se bo o njem še dolgo govorilo.

Moja ocena je čista 10 in hvala vam za to.

V bodoče vam želim še veliko uspešno izpeljanih izletov in zadovoljnih izletnikov. Jaz bom na glas izrazila svoje zadovoljstvo in vas priporočila svojim kolegom. Verjamem, da je najboljša reklama iz ust do ust.

Hvala in srečno!

ga. Marjana Marzidovšek, kolektiv Obi

Tako svojem imenu , kakor v imenu udeležencev sobotnega izleta se Vam iz srca zahvaljujem za predlog in organizacijo izleta z ladjo. Preživeli smo prečudovit dan s posadko, katera je, več kot lahko pričakuješ, poskrbela za dobro vzdušje in počutje na ladji. Vodenje med plovbo v slovenskem jeziku, živa glasba, postrežba..... . Skratka preživeli smo prečudovit dan, ki nam bo za vedno ostal v spominu.

g. Miro Železnik, predsednik DZA Vrhnika

Dovolite mi, da se zahvalim za vrhunsko izvedbo mojega praznovanja. Vse je bilo tako kot ste napisali in še veliko več. Vsi smo navdušeni. Še enkrat hvala.

ga. Radovanka s prijatelji ob praznovanju Abrahama

Zahvaljujemo se vam za organizacijo izleta, udeleženci so bili navdušeni in zadovoljni.
Še enkrat hvala in upam, da bomo še kdaj sodelovali.

ga. Ivica Gnezda Šuligoj, sindikat Mercator d.d.

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica