Ribji piknik na ladjici (Slovenska obala) - Enodnevni izleti

Ribji piknik na ladjici (Slovenska obala)

Ni boljšega načina za spoznavanje Slovenske obale, kot je izlet z ribiško ladjo in domačini, ki vam postrežejo na krovu!

Cena izleta:

od 33,00€ na osebo

Kam vas peljemo:

3 - 7 urni ribji piknik na ladjici (ladjica nima redne linije, samo za organizirane skupine)


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Preživite dan s čisto pravimi ribiči! Vkrcajte se na eno od ribiških bark, ki je v poletnem času prirejena za prevoz potnikov in se odpravite na slovensko morje. Medtem, ko bo vaša barka mirno rezala valove, vam bo prijazna posadka pripravljala žar z morskimi dobrotami, vmes pa vam bomo nudili dobro istrsko malvazijo ali katero drugo (brezalkoholno) pijačo.

Menu 1: sardele na žaru, kruh; 3 dcl pijače (vino, oranžada, sok)
Menu 2: sardele na žaru ali oslič (neomejeno), kalamari na žaru s prilogo; pijača  neomejeno (vino, oranžada, radenska, voda)

Samo za organizirane skupine

Kaj izlet vključuje:


  • panoramska vožnja z ladjico
  • ribiška malica ali kosilo po programu
  • opcija: Možnost različnih menujev – vprašajte za podrobnejšo ponudbo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Prisrčna hvala za dan, ki smo ga preživeli polni smeha in dobre volje z vašimi fanti na ladjici. Samo veselje je pogledati radostne obraze, ki se bodo spominjali lepih trenutkov, ki ljudi povezujejo med seboj. Vaš program izletov je izredno bogat, zato vas bomo imeli v mislih ob naslednji takih srečanjih.

Igor Šilar, Pevski zbor Musica Viva, Kranj

Vaše napovedi so se na našem sobotnem izletu povsem uresničile! Imeli smo nepozaben izlet! Pohvalim kapitana, pravi fant! Naši člani so bili tako navdušeni, da bi skoraj mogel rezervirati termin za drugo leto.

g. Jožef Prša, KK Biciklin

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica