Izlet na Gorenjsko - v deželo zgodb in naravnih biserov - Enodnevni izleti

Izlet na Gorenjsko – v deželo zgodb in naravnih biserov

Odkrijte čare dežele pod Alpami, ki v sebi skriva edinstvene lepote in pravljične skrivnosti. Izlet na Gorenjsko, deželo ki nas navdaja s ponosom!

Cena izleta:

od 36,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRANJSKA GORA > JEZERO JASNA > PLANICA: SLOVENSKI PONOS > SLIKOVITI ZELÉNCI > MOGOČNI SLAP PERIČNIK > POZNO GORENJSKO KOSILO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Z našimi avtentičnimi lokalnimi vodniki spoznajte edinstvene lepote prelepe Gorenjske in odkrijte pozabljene zgodbe ter lokalne anekdote iz doline Save Dolinke. Izlet na Gorenjsko vam bo odkril lepote te čudovite pokrajine skozi oči domačinov. Najprej se bomo sprehodili skozi Kranjsko Goro, s simpatičnim mestnim jedrom, vse do jezera Jasna, kjer boste ob lepem vremenu občudovali odsev mogočnih vrhov. V Kranjski Gori si bomo privoščili obvezno jutranjo kavico z razgledom na Julijske Alpe. V nadaljevanju izleta bomo obiskali Planico in občutili ponos doline pod Poncami! Edinstven naravni rezervat v Sloveniji so slikoviti Zelenci, kjer voda v jezeru pozimi ne zamrzne, saj iz plasti jezerske krede vrejo številni izviri. Za zaključek se bomo sprehodili še pod slapom Peričnik, enim od redkih slapov na svetu, kjer je to možno – zares unikatna izkušnja! Pester “gorenjski” dan bomo sklenili s pristno domačo kulinariko in strnili vtise s čudovitega izleta. Izlet na Gorenjsko je popotovanje v deželo čudes, ki nam jih zavidajo po celem svetu!

Možnosti še dodatne obogatitve programa: zip-line za pogumne po planiški letalnici, obisk nordijskega centra, z gondolo na planino pod Golico (čudovita preproga narcis v maju)…

Kaj izlet vključuje:


  • pozno gorenjsko kosilo
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Še polni lepih vtisov današnjega dne, izleta po čudoviti Gorenjski, smo z vašim vodnikom zares odkrivali čudoviti svet ob Savi Dolinki. Prečudovite lepote nam je predstavil zanimivo, razumljivo, tudi šaljivo, z znanjem, skratka, vsi udeleženci smo bili navdušeni in zadovoljni z njim. Skratka, zelo zadovoljni in srečni, da smo izbrali vašo agencijo. V vaši predstavitvi tega programa z ničemer ne pretiravate. Vse kar je opisano je tudi resnično. Radi bomo vašo agencijo priporočali tudi drugim in se z veseljem, preko vaše agencije odpravili še na kakšen izlet.

ga. Jožica Cigan, KIT Žižki d.o.o.

Z izletom smo bile vse zelo zadovoljne. Bilo je prijetno in po odzivu udeleženk odlično.
Tudi vodnika smo imeli zelo prijetnega in delo je opravil odlično. Hvala in še kdaj.

ga. Marija Oražem, predsednica Sindikata Socialnih Oskrbovalk Slovenije

Izlet je bil odličen, vodič super, vse je šlo po planih, vsi zadovoljni. Najbolj od vsega pa je bilo čudovito vreme, po dolgem času in naš Gorenjc (vodič) je rekel, da so ga gorenjci celo "plačali" samo za nas, v glavnem, hvala, odlićna organizacija!

ga. Stanka Adamič, Konus Konex d.o.o.

Najprej bi se rada zahvalila za dobro organizacijo in za res dobro vodenje s strani vodiča. Bilo je res super, še vreme nam je šlo na roko.

ga. Katarina Kresnik, Kmetijsko gozdarski zavod Maribor

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica