Izlet na Gorenjsko - v deželo zgodb in naravnih biserov - Enodnevni izleti

Izlet na Gorenjsko – v deželo zgodb in naravnih biserov

Odkrijte čare dežele pod Alpami, ki v sebi skriva edinstvene lepote in pravljične skrivnosti. Izlet na Gorenjsko, deželo ki nas navdaja s ponosom!

Cena izleta:

od 26,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRANJSKA GORA > JEZERO JASNA > PLANICA: SLOVENSKI PONOS > SLIKOVITI ZELÉNCI > MOGOČNI SLAP PERIČNIK > POZNO GORENJSKO KOSILO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Z našimi avtentičnimi lokalnimi vodniki spoznajte edinstvene lepote naše Gorenjske in odkrijte pozabljene zgodbe ter lokalne anekdote iz doline Save Dolinke. Obiščite “deželo pravljic” in občudujte odsev mogočnih vrhov na gladini “kozorogovega” jezera. Privoščite si kavico z razgledom na Julijske Alpe in občutite ponos ter energijo, ki obdaja dolino pod Poncami! Oglejte si edinstven naravni rezervat v Sloveniji, kjer voda pozimi ne zamrzne in kjer so vulkani tudi pod vodo. Za zaključek se sprehodite pod enim od redkih slapov na svetu, kjer je to možno – zares unikatna izkušnja! Pester “gorenjski” dan bomo sklenili s pristno domačo kulinariko in strnili vtise s čudovitega izleta. Izlet na Gorenjsko je popotovanje v deželo čudes, ki nam jih zavidajo po celem svetu!

Možnosti še dodatne obogatitve programa: zip-line za pogumne po planiški letalnici, obisk nordijskega centra, z gondolo na planino pod Golico (čudovita preproga narcis v maju)…

Kaj izlet vključuje:


  • pozno gorenjsko kosilo
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Z izletom smo bile vse zelo zadovoljne. Bilo je prijetno in po odzivu udeleženk odlično.
Tudi vodnika smo imeli zelo prijetnega in delo je opravil odlično. Hvala in še kdaj.

ga. Marija Oražem, predsednica Sindikata Socialnih Oskrbovalk Slovenije

Izlet je bil odličen, vodič super, vse je šlo po planih, vsi zadovoljni. Najbolj od vsega pa je bilo čudovito vreme, po dolgem času in naš Gorenjc (vodič) je rekel, da so ga gorenjci celo "plačali" samo za nas, v glavnem, hvala, odlićna organizacija!

ga. Stanka Adamič, Konus Konex d.o.o.

Najprej bi se rada zahvalila za dobro organizacijo in za res dobro vodenje s strani vodiča. Bilo je res super, še vreme nam je šlo na roko.

ga. Katarina Kresnik, Kmetijsko gozdarski zavod Maribor

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica