Izlet z ladjo: Krk - Rab - Pag - Enodnevni izleti

Izlet z ladjo: Krk – Rab – Pag

Odkrivajte najlepše kotičke Kvarnerja z ladjo in si privoščite morskih oddih ter skok v kristalno čisto morje!

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRK > RAB > KOSILO NA LADJI > PAG > ZLATA PLAŽA > KRK (samo za organizirane skupine)


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Kvarner obsega veliko število otokov in nešteto majhnih otočkov, ki vabijo s svojimi prelepimi plažami, starodavnimi mesti in izjemnimi naravnimi danostmi. Z ladjo bomo pluli med otoki Krk – Rab – Pag in obiskali nekaj tukajšnjih najlepših kotičkov, med njimi tudi znamenito Zlato plažo. Med izletom bomo med drugim v spremstvu vodnika raziskovali staro mesto Rab, majhno mestece Lun na Pagu in videli najstarejše oljke na Jadranu. Da bo izlet sproščen in poletno obarvan, bodo poskrbeli postanki in prosti čas za kopanje in ostale morske radosti. Med uživanjem na morju vas bo posadka zjutraj presenetila z aperitivom dobrodošlice, sredi dneva pa z okusnim kosilom na ladji, ki bo s prekrasnim razgledom na čudoviti Kvarner in kristalno čisto morje, gotovo nekaj nepozabnega! Prepričani smo, da vas bo izlet po najlepših kotičkih Kvarnerja gotovo navdušil.

Ladja, na kateri boste pluli, je velika in namenjena tudi plovbi po valovitem morju, kar se v Kvarnerju rado zgodi. Je prostorna, lepo urejena, čista. Posadka je dostopna in prijazna. Skratka na ladji se boste počutili več kot dobrodošle.

Samo za organizirane skupine.

Kaj izlet vključuje:


  • Celodnevna panoramska vožnja z ladjico
  • Dobrodošlica z aperitivom
  • Kosilo na ladjici (riba ali meso na žaru, priloga in kruh ter pijača)
  • Voden ogled mesta Rab
  • Celodnevno vodenje vodnika z licenco na ladji
  • Ostale oglede in obiske po programu
  • OPCIJA: Ribja malica (sardele na žaru in kruh) – 6,00 € na osebo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Sporočam vam, da je sindikalni izlet minil zelo uspešno. Odnesli smo veliko zgodovinskega znanja in prijetnih morskih doživljajev. Z organizacijo in z vsem v zvezi z izletom dobivam samo pohvale. Vodič, kapitan, kuhar in ostali so bili res odlični in jim prosim prenesite, da so res najboljši. Čestitke in zahvala vsem!

g. Bojan, Dolenjske pekarne

Preživeli smo čudovit dan na morju, vse je bilo kot smo se dogovorili, osebje na ladji vključno z vodičem so zelo prijazni vredni pohvale. Domov smo se vrnili srečno in skupina je bila zelo zadovoljna, vsaj takšen je bil moj občutek, ko smo bili cel dan skupaj. Še posebej bi se rada zahvalila g. Jerneju, sodelovati z vami je bilo prijetno, korektno in enostavno.

ga. Milena, Društvo upokojencev Tolmin

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica