Kulinarično kolesarska avantura ob reki Dragonji - Enodnevni izleti

Kulinarično kolesarska avantura ob reki Dragonji

Podajte se na lahkotno in nezahtevno kolesarsko avanturo z okusom po tartufih, oljčnem olju in odličnih istrskih vinih daleč stran od turističnega vrveža.

Cena izleta:

od 46,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

S kolesom na pot: DEŽELA REFOŠKA > ISTRSKA DOMAČA MALICA v STAREM MLINU > POSTANEK OB REKI DRAGONJI > OLJKARSKA KMETIJA > LOV NA TARTUFE > ISTRSKA VEČERJA na podeželju s kozarcem vina v "kantini"


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Kulinarična-kolesarska avantura v neokrnjeni dolini Dragonje daleč stran od turističnega vrveža je kolesarjenje, ki ga morate doživeti vsaj enkrat v življenju! Jutranji sprehod skozi star vinograd refoška skupaj z vinarjem ter domače suho-mesne dobrote na enem izmed zadnjih mlinov na reki Dragonji so samo uvertura v nepozabno avanturo! Po pristni “marendi” bomo nadaljevali pot ob čudoviti reki in si med postankom noge ohladili v enem izmed številnih tolmunov! Gotovo bo nekaj posebnega, ko bomo na idilični lokaciji s pogledom na oljčnike pokušali sortno oljčno olje in druge oljkarske izdelke pri priznanem istrskem oljkarju. Popoldan se bomo srečali še s tartufarjem, s katerim se bomo podali na “lov za tartufi”. Piko na “i” nepozabnemu druženju bo dalo pozno istrsko kosilo na ekološki domačiji s pogledom na soline! Več kot le kolesarska avantura!

Kaj izlet vključuje:


  • Obisk vinarja z degustacijo
  • Istrsko “marendo” na starem mlinu
  • Obisk oljkarske kmetije z degustacijo
  • Srečanje s tartufarjem, prezentacija nabiranja
  • Pozno kosilo na istrski domačiji
  • Vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2021 Autentica