Kulinarična treking avantura v Slovenski Istri - Enodnevni izleti

Kulinarična treking avantura v Slovenski Istri

Sprehodite se med idiličnimi oljčniki in vinogradi ter odkrivajte kulinarične skrivnosti Istre daleč stran od turističnega vrveža!

Cena izleta:

od 59,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

NOVA VAS > SVETI PETER > ISTRSKA HIŠA S STARO OLJARNO in ISTRSKA MALICA pod murvo > idilična vasica KRKAVČE > DEGUSTACIJA OLJČNEGA OLJA > POZNO KOSILO NA ISTRSKI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Obujte pohodne čevlje in se odpravite z nami na potep med idilične vasice, ki se skrivajo daleč stran od vsakdanjega vrveža. Na poti vam bomo pripravili številna kulinarična presenečenja ter zabavna srečanja z domačini. Doživetij poln dan bomo zaključili na poznem istrskem kosilu/večerji na idilični kmetiji s pogledom na soline in Piranski zaliv. Kulinarična treking avantura v Slovenski Istri, ki jo boste zaradi čudovite narave, prijaznih ljudi, idiličnih vasic in pristnih istrskih okusov še dolgo nosili v srcu in jo nikakor ne smete zamuditi!

Kaj izlet vključuje:


  • pozno istrsko kosilo s kozarcem vina v kantini ob koncu pohoda
  • istrska malica pod murvo
  • degustacija oljčnega olja
  • degustacija figove marmelade in domačih žganic
  • ogled etnološkega muzeja s staro torklo
  • ogledi istrskih vasic
  • vodenje in organizacija
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Super smo se imeli, odlično ste izpeljali dogodek in moram zelo pohvaliti vodiča, ki se je resnično potrudil in bil zelo potrpežljiv. Bilo je malo vroče, ampak smo se z dobro voljo in energijo uspešno boril! :) Kolegice in kolegi so bili tudi navdušeni, tako da bomo še kdaj ponovili..Še enkrat se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

ga, Janja Strmljan Cevnja, Zavarovalnica Triglav

Vse je bilo odlično, vsi smo bili zelo zadovoljni in tudi vreme je bilo na koncu super. Vodnik je bil tudi odličen. Zagotovo bomo še šli na izlet z vami in z veseljem vas priporočim.

ga. Maruša Mazovec, DARS d.d.

Odzivi so samo pozitivni, pohvala organizaciji in tudi vodiču. Lepo izkorišcen dan.

ga. Kristin Ambroželj Rebek, Blue ocean gaming

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica