Potep po Slovenski Istri - med idiličnimi vasicami, solinami in Piranom z okusom po Istri

Potep po Slovenski Istri – izlet med idiličnim podeželjem in morjem

Čudovito kulinarično doživetje Slovenske Istre od idiličnega podeželja pa do čudovitega Pirana in strunjanskih solin.

Cena izleta:

od 43,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

OBISK OLJARNE Z DEGUSTACIJO > IDILIČNE KRKAVČE > ISTRSKO KOSILO NA VINARSKI DOMAČIJI > STRUNJAN IN SOLINE > ROMANTIČNI PIRAN (opcija Izola)


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Slovenska Istra se deli na dva dela. Deli se na modro Istro, ki je bližje morju in na zeleno Istro, ki je bližje srcu. Na tem čudovitem izletu boste boste doživeli oba obraza Slovenske Istre. Prepričani smo, da vas bosta navdušila. Skočili boste med oljčnike in vinograde, ter se sprehodili skozi idilično vasico Krkavče globoko v zaledju. Okušali boste oljčno olje in refošk ter se sredi dneva razveselili istrskih dobrot na vinarski domačiji, kjer nam bodo postregli kosilo. Gospodar nam bo dal na pokušino tudi kozarec vina iz svoje kantine (vinske kleti). Popoldne bomo občudovali prekrasen Strunjan s solinami in znamenitimi klifi. Čudovit in pester dan pa boste zaključili v romantičnem Piranu, kjer boste začutili duh znamenite Serenissime (Beneške republike).

Kaj izlet vključuje:


  • istrsko kosilo na vinarski domačiji
  • obisk oljarne z degustacijo
  • obisk strunjanskih solin
  • vodnik domačin
  • stroški organizacije in DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Naš izlet je bil zelo uspešen, kljub poletnim temperaturam in včasih že preveč sončnemu sončku. Pa vendar, upoštevajoč odzive udeleženih lahko povemo, da smo imeli super organizacijo in vodstvo. Vaša vodnica je bila prikupno prijazna, iskriva, razumevajoča in prilagodljiva, navdihujoča s svojim znanjem, predlogi in simpatičnimi domislicami, tako da smo se v polnosti lahko sprostili in vseskozi uživali v morju, kopanju, soncu, vožnji... tudi s traktorsko prikolico in tako pozno popoldan pristali pri na pokušini ob dobri kapljici in klepetu o bogatih lepotah našega morja, obale in morskega zaledja. Soglasno je bil sprejet sklep: "Še gremo z vami!"

ga. Magdalena Penko Šajn, OŠ A. Globočnika Postojna

Vsi prisotni so bili z izletom zelo zadovoljni. Veliko jih je povedalo, da je bil izlet lep in so uživali. Obiskani kraji so bili za večino zanimivi in so nam dali nova spoznanja. Ob vsem pa bi želela še posebej pohvaliti vašo vodičko, ki je svojo vlogo opravila vrhunsko.

ga. Bernarda Pernarčič, OŠ Prežihovega Voranca Maribor

V imenu Občina Polzela, se vaši agenciji ter še posebej vodiču, iskreno zahvaljujem za odlično izpeljano vodenje po naši Primorski.

ga. Klavdija, Občina Polzela

Včeraj smo s prijateljicami preživele čudovit in nepozaben dan, ki ste nam ga pripravili v vaši agenciji. Tako z organizacijo kot tudi z vodenjem ekskurzije, smo bile izjemno zadovoljne, zato se vam in vodiču lepo zahvaljujemo. Upamo, da bomo v bodoče še sodelovali.

ga. Bogomira s prijatelji iz Ajdovščine

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica