Izlet po alpski tromeji - Enodnevni izleti

Izlet po alpski tromeji

Sprostite se v objemu čudovitih jezer, dolin in alpskih vršacev, kjer smo Slovenci pustil svoj močan pečat!

Cena izleta:

od 34,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

BAŠKO JEZERO >ZILJSKA DOLINA > TRBIŽ > OVČJA VAS > MANGARTSKA JEZERA > pozno slovensko kosilo


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Popotovanje po alpski tromeji je izlet skozi 3 države (Slovenijo, Avstrijo, Italijo), kjer je prepletenost kultur močno zaznamovala to območje. Skozi karavanški predor se bomo zapeljali na Avstrijsko Koroško – deželo tisočerih jezer, kjer bomo obiskali slavno Baško jezero ter nadaljevali našo pot v Ziljsko dolino, kjer bomo prisluhnili zanimivim zgodbam o Slovencih v teh krajih, o potresu, podorih, “štehvanju”… Iz Avstrije bomo prestopili v Italijo, kjer bomo obiskali Trbiž mesto na tromeji ter nekoč najbolj slovensko kanalsko vas – Ovčjo vas. Pred zaključkom bomo obiskali še Mangartsko jezero – ogledalo julijskih vršacev, kjer se boste počutili kot v pravljici! Izlet bomo sklenili z okusnim slovenskim kosilom in strnili vtise z avtentičnega popotovanja po alpski tromeji… .

Kaj izlet vključuje:


  • slovensko kosilo
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Naš včerajšnji izlet je uspešno zaključen, vse pohvale za organizacijo , posebej za vodenje izleta, vodič je res dobro podkovan z znanjem katerega je zelo uspešno prenašal na naše udeležence izleta. Tudi v bodoče, če nam boste organizirali kakšen izlet bomo predlagali da nas vodi. Škoda le, da je izlet krojil dež, pa kaj hočemo na vreme pač ne moremo vplivat, smo pa vseeno videli in slišali veliko novega in zanimivega.

g. Daniel Uran, Društvo upokojencev Ptujska Gora

Naj se najprej zahvalim za odlično organiziran izlet. Vse je potekalo tako, kot smo pričakovali, organizacija in vodenje sta bila odlična, videli smo veliko in tudi kosilo je bilo takšno, kot sem pričakovala. Torej še enkrat hvala za vse in se slišimo!

ga. Polona Ovsenk Zajc, Društvo upokojencev SKB banke

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica