Avtentično doživetje Posočja - Naj vam od lepote zastane dih!

Avtentično doživetje Posočja

Spoznajte našo najbolj fotogenično destinacijo in odkrijte lepote, ki jih je oblikovala smaragdna hči planin! Dolina Soče, dolina nepozabnih doživetij!

Cena izleta:

od 46,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KANAL OB SOČI > TOLMINSKA KORITA > KOSILO NA LADJI MED VOŽNJO PO SMARAGDNI SOČI > KOBARID >OBISK SIRARNE Z ETNOLOŠKO ZBIRKO IN DEGUSTACIJO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Dolina Soče, verjetno najbolj “fotogenična” slovenska destinacija, nobenega ne pusti ravnodušnega! Na izletu se ustavimo v Kanalu ob Soči, s prelepim mostom, kjer vsako leto organizirajo skoke z mostu. Kanal se lahko pohvali tudi z nadvse simpatičnim trgom ter starim mestnim jedrom, kjer bomo spili jutranjo kavico. Največja atrakcija izleta bo obisk prečudovitih Tolminskih korit, kjer boste na prijetnem sprehodu spoznali edinstvene naravne lepote. Sredi dneva se bomo vkrcali na ladjico in zapluli po smaragdni Soči. Na ladji nam bodo postregli kosilo – na krožniku bo kraljevala soška postrv!  V Kobaridu se bomo poklonili Simonu Gregorčiču in obiskali italijansko kostnico, ki kraljuje nad mestom. Za zaključek pa bomo obiskali eno od sirarn z etnološko zbirko in predstavitvijo sirarstva, ter seveda obvezno degustacijo. Zares avtentičen izlet v Dolino Soče, dolino nepozabnih doživetij!

Kaj izlet vključuje:


  • ogled Tolminskih korit
  • panoramska vožnja z ladjico po Soči in kosilom na krovu
  • obisk sirarne z etnološko zbirko in degustacijo
  • ogled italijanske kostnice
  • ostali ogledi in obiski po programu
  • vodnik domačin
  • organizacija in DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Izlet v petek je bil čudovit. Vsi naši sodelavci so bili zelo zadovoljni. Prav tako moram pohvaliti vašega vodiča, ki je bil zelo prijazen, ustrežljiv in je imel veliko zanimivih zgodb.

ga. Monika Galof, Banka Slovenije

Posočje je res prelepo. Imeli smo se super, vse po planu, vodiča odlična. Drugo leto ponovimo na drugem lepem koščku Slovenije. Hvala za vse!

ga. Mateja Chvatal, kolektiv OŠ Trzin

© Vse pravice pridržane 2021 Autentica