Izlet na pravljično Koroško - deželo čudovitih razgledov in dobrih ljudi

Izlet na pravljično Koroško

Odpravite se na odkrivanje dežele knapov, olimpijcev, edinstvene kulinarike in čudovitih razgledov! Gotovo vas bo prijetno presenetila!

Cena izleta:

od 29,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

RAVNE NA KOROŠKEM > PRAVLJIČNA VASICA LEŠE > BOGATO KOSILO NA KOROŠKI DOMAČIJI > SLOVENJ GRADEC > MEDENI RAJ: družinska zgodba o uspehu in degustacija butičnih kulinaričnih izdelkov


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Z vodnikom domačinom se bomo odpravili na simpatično odkrivanje Koroške – dežele knapov, olimpijcev ter edinstvene kulinarike in čudovitih razgledov! Koroška je z nekoliko manjšim razvojem gospodarstva uspela ohraniti pristno in čisto podeželje, kjer domačini še vedno ohranjajo stare tradicije in običaje ter avtentično kulinariko. Zaradi svoje odmaknjenosti, so se Korošci morali vedno močno potruditi za vsakdanji kruh, kar jih je izoblikovalo v pridne in skromne ter obenem močne, pogumne in ponosne ljudi. Svoje vrednote, pomešane z veliko žlico gostoljubnosti, prenašajo na goste, ki  jih obiščejo na svojem domu. Spoznali boste železarske Ravne na Koroškem, srednjeveški Slovenj Gradec, nadvse avtentično in idilično podeželje ter občutili toplino domačinov na značilnem koroškem kosilu na hribovski kmetiji! Za “piko na i” pa bomo okušali medene bisere Koroške, s katerimi se je razvajal celo veličastni Dalaj Lama… Doživite eno najbolj originalnih pokrajin daleč naokoli!

Kaj izlet vključuje:


  • pristno koroško kosilo
  • obisk vrhunske družinske obrti z degustacijo izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica