Izlet na pravljično Koroško - deželo čudovitih razgledov in dobrih ljudi

Izlet na pravljično Koroško

Odpravite se na odkrivanje dežele knapov, olimpijcev, edinstvene kulinarike in čudovitih razgledov! Gotovo vas bo prijetno presenetila!

Cena izleta:

od 38,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

SLOVENJ GRADEC > MEDENI RAJ (ogled vrhunskega družinskega posestva in degustacija) > BOGATO KOSILO NA KOROŠKI DOMAČIJI > RAVNE NA KOROŠKEM > ČRNA NA KOROŠKEM


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Z vodnikom domačinom se bomo odpravili na simpatično odkrivanje Koroške – dežele knapov, olimpijcev ter edinstvene kulinarike in čudovitih razgledov! Koroška je dežela pristnega  podeželje, kjer domačini še vedno ohranjajo stare tradicije in običaje ter avtentično kulinariko. Zaradi svoje odmaknjenosti, so se Korošci morali vedno močno potruditi za vsakdanji kruh, kar jih je izoblikovalo v pridne in skromne ter obenem močne, pogumne in ponosne ljudi. Svoje vrednote, pomešane z veliko žlico gostoljubnosti, prenašajo na goste, ki  jih obiščejo na svojem domu. Spoznali boste železarske Ravne na Koroškem, srednjeveški Slovenj Gradec, nadvse avtentično in idilično podeželje ter občutili toplino domačinov na značilnem koroškem kosilu na hribovski kmetiji! Doživite eno najbolj originalnih pokrajin daleč naokoli!

Kaj izlet vključuje:


  • pristno koroško kosilo
  • degustacije in ogledi po programu
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Na izletu po Koroški smo se imeli zelo lepo. Spoznali smo del Slovenije, ki ga v glavnem še nismo obiskali in bili presenečeni nad lepotami pokrajine. Tudi vodička je dala "piko na I" s prijetnim, mirnim vodenjem izleta. Hvala in upam, da bomo v naslednjih letih še hodili po vaših izletih.

ga. Meta Lopatič, KTD Boršt

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica