Briška pravljica - Enodnevni izleti

Briška pravljica

Sredi spokojnih Goriških Brd doživite okuse pravljične pokrajine, sprehodite se po ozkih uličicah briških vasic ter zavijte s poti med vinograde!

Cena izleta:

od 34,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

GONJAČE > KRAJŠI POHOD MED VINOGRADI > OBISK SADJARSKE KMETIJE > ŠMARTNO > BRIŠKA "MARENDA" > DOBROVO > BILJANA (kulisa »Ene žlahtne štorije«) > OBISK VINARJA Z DEGUSTACIJO VIN OB DOMAČIH MESNINAH


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Goriška Brda so najbolj sredozemski del Posočja. Vabimo vas, da sredi spokojnih gričev doživite pristni utrip te pravljične pokrajine, se sprehodite med vinogradi ter ozkimi uličicami briških vasic, kjer boste začutili, da čas tu teče počasneje! Pristni domači okusi (odlična briška vina, oljčno olje, briško sadje), čudoviti razgledi, očarljive vasice na vrhovih gričev in gostoljubni Brici so tu med seboj stkali pravo žlahtno štorijo!

Kaj izlet vključuje:


  • briška topla malica s sladico
  • degustacije domačih izdelkov
  • ogled vinske kleti z bogato degustacijo
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Izlet je bil lep in vodič super, ponudniki zelo prijazni in seveda lokacija odlična, torej vaš izbor odličen, vam želimo še naprej uspešno delo.

g. David Hrvatin, Računovodski inženiring RE-ING

Praznovanje je uspelo, občutki so več kot odlični! Brda so v mojem srcu čudovita. Iskreno se vam zahvaljujem za celotno organizacijo izleta. Hvala, ker ste znali prisluhniti vsaki moji želji. Odziv vseh udeležencev je bil res neverjeten in veseli smo, da smo z vašo pomočjo preživeli čudovit dan.
Izredna pohvala tudi vašemu neverjetnemu vodniku in ostalim ponudnikom na izletu. Še vreme je bilo na naši strani. Še enkrat se vam najlepše zahvaljujem. Upam in želim si, da bi še kdaj sodelovali. Ste turistična agencija z odliko!

ga. Tea Švigelj s prijatelji (praznovanje okrogle obletnice)

Udeleženci so bili nad organizacijo navdušeni. Hrana in pijača je bila super. Na splošno so bili z izvedbo izleta zelo zadovoljni.

ga. Nina Šiškovič, TD Dimnice Slivje

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica