Čudovito doživetje vzhodne Istre - izlet v Labin, Rabac in Gračišće

Kulinarično doživetje Istre – izlet med Labinom, Rabcem in Gračišćem

Doživite čudovito vzhodno Istro od prekrasne obale do mestec v zaledju ter okušajte dobrote tamkajšnjih domačinov.

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

LABIN - gospodar vzhodne Istre > obmorski RABAC > kosilo v istrski konobi > čudovito GRAČIŠĆE > OBISK ISTRSKEGA VINARJA Z DEGUSTACIJO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Pot nas bo vodila v vzhodni del istrskega polotoka. Potovali bomo med morjem, vzhodno obalo in notranjostjo. Zjutraj bomo najprej obiskali Labin, gospodarja tega dela Istre, ki nas bo presenetil tako s prijetnim sprehodom skozi staro mestno središče kot tudi z razgledom. Nato se bomo spustili v nekdanje pristanišče mesta Labin, današnje turistično naselje Rabac. Tu bomo imeli prosti čas za sproščeno uživanje ob morju po želji – za sprehajanje, kopanje in kavico. Sredi dneva si bomo v eni izmed istrskih konob privoščili okusno kosilo. Popoldne bomo preživeli v srednjeveškem mestecu Gračišće, ki nas bo presenetil in navdušil s čudovito obnovljenim središčem in razgledom na velik del Istre od Učke proti zahodu in jugu. Uživali bomo. Izlet bomo zaključili z obiskom vinarskega posestva, kjer pridelujejo odlična in večkrat nagrajena vina, degustacijo katerih bo lepo zaokrožil okus po domačem pršutu, istrskem siru in sveže pečenem kruhu iz krušne peči.

Kaj izlet vključuje:


  • istrsko kosilo v konobi
  • obisk istrskega vinarja z degustacijo
  • srečanja z domačini
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Zahvaljujem se vam za zelo lepo organiziran in voden izlet. Vse je bilo odlično: od izbora zanimivih krajev, res dobro izbrane hrane in ne nazadnje izrednega vodiča. Le ta nam je s svojim bogatim poznavanjem Istre in svojo široko razgledanostjo ter prijetnim nastopom polepšal izlet!

g. Branko iz Ljubljane

Izlet po Istri je bil čudovit in vsi smo bili zelo zadovoljni.

g. Dušan Grbec, PGD Korte in PGD Izola

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica